2777
2789

پرینت چی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

اگه دیلیت اکانت زده باشه نمیشه چون سرور اینستا از دسترس خارجه 

منم شنیدم خودم تجربه ای ندارم

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من از وکیل پرسیدم

نمیشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

اگه گفتن پرینت میگیرم به کی پیام دادی و...نترس نع نداریم همچین چیزی مگه اینکه واتساپ تو توگوشی طرف باشه لو بری همین

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
پیام ها

اگه قصد شکایت داری کسی چیزی برات فرستاده اسکرین بگیر بفرست به شما ه واتساپ کافی نت برات پرینت رنگی بگی اگه ریز مکالمه و پیام منطورته نه همچین چیزی نداریم

اگه قصد شکایت داری کسی چیزی برات فرستاده اسکرین بگیر بفرست به شما ه واتساپ کافی نت برات پرینت رنگی ب ...

عزیزم تو اینستا ی پیج فیک به دوستم فحاشی کرد و سریع دیلیت اکانت زد از وکیل پرسیده گفته نمیشه چون سرورش از دسترس ایران خارجه اگه اسکرین داشته باشه از فحاشی بازم پیدا نمیشه بدونه کی بوده؟

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)