2777
2789
عنوان

یک عدد مرغ برای۲۰ نفر؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 200493 بازدید | 2118 پست
والا ما با چند تاشون برخورد داشتیم بسیار بد خوراک و خسیس بودن حتی یکی از اقواممون با یه لرستانی ازدو ...

درست میگید واقعا اصلا نباید یه خصلت رو به یه قومیتی چسبوند من خودم ترکم ، تو دوستان و اقوام دیدم آدمی که همیشه با روی باز و سفره پر و پیمون پذیرای مهمونه کسی رو هم دیدم که سر سفرش چیزی میخوری انگار داری گوشت تنشو گاز میزنی حالا فکر کن کسی با هر کدوم از اینا برخورد داشته باشه دیدش نسیت به ترکا همون میشه اخلاق و رفتار همون آدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مرغ ۸ تیکه ست البته بالای مرغم هست که شده۱۰تیکه

مرغ بزرگ که تیکه های بزرگترم هست وااای من چندشم میشه تیکه بزرگ مرغ بخورم😟😰

همش به شوهرم میگم مرغ رو کبابی خورد کن 

البته برای خودمون نه مهمان 😐

اً
من چن روز پیش ده نفر مهمون داشتم دوتا مرغ بزرگ خریدم خوراک مرغ درست کردم،همه خوردن حتی دو بار هم کشی ...

خوراک مرغ چجوری مبپزی گلم؟

ممنون میشم بگی

الهم عجل الولیک الفرج
درست میگید واقعا اصلا نباید یه خصلت رو به یه قومیتی چسبوند من خودم ترکم ، تو دوستان و اقوام دیدم آدم ...

دقیقا همینطوره ؛   نباید اینقد  تک بعدی نگاه کرد به قضیه چون هر خانواده ای سبک زندگی خودش رو داره 

اصلا من خودم شاهد این قضیه هستم؛  پدربزرگم مرد بسیاررررز دست دلباز و  بسیار مهمان نواز بود   در بدتر ین اوضاع مالیش برای مهمونیا سنگ تموم میذاشت ولی داییام اینجوری نیستن میریم خونشون لقمه ی دهنتو میشمارن  ؛   باورکن هر وقت رفتم خونه دایی بزرگم شامی ناهاری چیزی خوردم فرداش افتادم مریض شدم یه سال  دو شب خونشون بودم دوتا شام و دوتا ناهار بعدش به محض اینکه اومدیم خونه    اسهال و استفراغ و تب و لرز کردم نزدیک بود  بستری شم بیمارستان  ؛ حدود ۱۰ کیلو لاغر کردم.یبار دیگه هم رفتیم خونش دندونم شکست 

منظورم این بود ک راضی نیس کسی از غذاش بخوره بااینکه بابابزرگم خیلی دست دل باز و مهمو ن نواز بود جونشو واسه مردم میداد

تویه خانواده رفتارها اینقد  متفاوته چه برسه یه قوم!! 

بچه ها

ما عاشورای ۳ سال قبل ، رفتیم شهرستان، منزل یکی از اعضای خانواده خودم، میزبان گفت من شام درست نمی کنم.

منم گفتم اصلا فکر نکن بهش، من امشب به همه ساندویچ میدم.‌مهمون منید. رفتم خرید و واقعا هم نون باگت و اینا خیلی سخت گیر آوردم، مثلا ۴ تا از یه فروشگاه خریدم، دوتا از فروشگاه دبگه،  مواد ساندویج خریدم.

اومدیم با همسرم طفلک نشستیم ساندویج ساختن. 

بعد هی زنگ خونه ی میزبان رو میزدن، غذا نذری می آوردن در حجم زیاد، ولی میزبان سریع به صاحب نذر حالی می کرد که غذاها رو از پنجره پشتی که مستقیم به آشپزخونه راه داشت، تحویل بده،

تا مثلا ما چشممون نیفته، بگیریم ازش بخوریم یک قاشق 

اینقدر حجم نذری هاش زیاد شده بود که توی یخچال بود فریزرش‌ پر شد از ظرف و قابلمه. 

دیگه بغل حیاط خلوت میچید چادر کشیده بود روش.

که بتونه فردا که ما نیستیم ببره توی اون فریزر که گوشه اتاق خواب بود.... 

حتی اندازه تبرک امام حسین،  یه دونه باز نکرد، تبرکی بخوریم

بچه ها ما عاشورای ۳ سال قبل ، رفتیم شهرستان، منزل یکی از اعضای خانواده خودم، میزبان گفت من شام درست ...

اون دیگه اوضاع ش خیلی داغون بوده ، خانواده این مدلی میشناسم منم روز عاشورا انقدر غذای نذری از هیئت کش میرن که تو فریزر میزارن برای بعد ، فکر کن برنج و قیمه رو یه ماه بعد از فریزر در بیاری گرم کنی🤢 بعضیا ذاتشون گشنه س 

داستان منو با جاریمو بخونید و عبرت بگیرید الان مثل موم تو دستمه تند تند مهمونی میده غذا هم میده خدا ...

راستش اصلا کار شما درست نبوده، و جاریتون خیلی شخصیت بالایی داره که برخورد نکرده باهاتون 

اشتباه بودن کارت رو از اونجایی بدون که دوتا تاپیک زدی هیچکس بهتون حق نداد، خیلی کار زشتی بود خیلیییی 

از نظر من شخصیت خودتو پایین آوردی، اونم اگه احترام میزاره و غذا میده دلیلش ترسیدن اون یا زرنگی تو نیست بلکه دل بزرگی داره

من خودم چندتا دوست اصفهانی دارم اومدن شهر ما از همه لحاظ براشون سنگ تموم گذاشتیم .اونوقت یه چندروز گ ...

من تو همین مایه ها مثال دارم از استان گلستان و از تهران ...

البته مال من بدتر از این حرفا بودن ....

ولی این به معنای خساست گلستانی ها و تهرانی ها نمیشه ...

این به این معنی است :

جامعه آماری من از گلستان و از تهران دو سه نفر بوده است و من ۹۷ درصد را ندیدم ! 

من قبل از برچسب زدن ، به خودم هینت میزنم که جامعه آماری من محدوده و نمیتونم تعمیم بدم .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

راستش اصلا کار شما درست نبوده، و جاریتون خیلی شخصیت بالایی داره که برخورد نکرده باهاتون  اشتبا ...

خب هرکسی نظری داره ولی ب چشم سفیدی معروفه من نمیگم تمام خانواده میگن خود برادر شوهرم تایید کردن 

حالا خنده پاریس اینه مادر شوهرم میگه بهش جاریت یعنی من اگه حامله شد هفته ای یکبار براش فسنجون درست کن😂😂😂

چرا همه گفتن مثلا ۳ تا مرغ درست میکنیم؟ من نه تو فامیل خودم نه فامیل همسرم ندیدم کسی واسه مهمونی مث ...

حالا اتفاقا خانواده خودم و اکثر فامیلامون همه سینه ی مرغ رو دوس دارم.من جایی برم فقط رون باشه اصلا برنمیدارم

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤