سلام دوستان گرامی، با اینکه میلی به زدن تاپیک ندارم اما دلم میخواد هرکس هر مشکلی داره واقعا بتونم با معرفی این پیج کمکی کنم، و اول واخر بگم، نه من ایشون رو میشناسم ونه چیز دیگه،، منتها بسیاری مشکلات از خودم واطرافیان به واسطه همین کدهای قرآنی بلطف خدا حل شد، لطفا به دیگران معرفی کنید اونها هم بهره. ببرن، لطفا عزیزانم خودتون برید هایلایت ها واستوری و حتی کامنتهای مردم رو بخونید مطمن شید، ولله خودمم برام تابستون دیدم عجیب بود، اما جواب گرفتم،، حتی نمیگم فالو کنید نگید داره تبلیغ میکنه به خود خدا قسم فقط میخوام هرکس احتياج داره گره ای از کارش باشه، من خودم همرو حتی یادداشت کردم، و اینکه لطفا خودتون برید ببینید چطوره، بخدا انقد به دوستان توضیح دادم خسته شدم، روزی مجازید دوتا کد بخونید برای دوتا خواسته، جواب گرفتید برید کدهای مدنظر بعدیتون، و توصیه کردن درکنار هر کد در روز حتما کد چشم زخم و ابطال سحر رو بگید،، و نکته قبل شروع لطفا دعای عهد و أیه الکرسی رو صوتی بشنوید ارتعاشات روح بالا بره زود جواب بگیرید،
توصیه که کردن از جای دیگه کد نخونید ممکنه شیطانی باشه وباعث دردسر شه کمانکه برای یه خانمی شده بود وایشون گفتن نخونید از جایی، برای خشنودی خدا وامام زمان عج الله این قدم رو برداشته واز قرآن استخراج میکنه، منم به همین نیت گفتم تا اگر کسی دردی داره بدونه از قلب قرآن وخدا و فرشتگانش که بر اعداد ها گمارده نتیجه میگیرن حتی شفا و حل مشکلات و... اگر ج ندادم مکدر نشید، چون اهل چت و... نیستم
لطفا خودتون برید خوب بخونید، یا علی،،،رمز راز
ramz__raz
نمایه سبز روشن دارن اینستا شون عزیزان،