2777
2789
عنوان

خانم هایی که با سلیقه هستن بیایید

135 بازدید | 7 پست

سلام اگه دنبال طلای ظریف و کم اجرات میگردید پیج ما مختص شماس بدون واسطه از سازنده خرید کنید با فاکتور رسمی و تحویل حضوری برای تهرانیا    

mehr_goldgallery_

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
لطفا با لایک و کامنت و فالو کردن حمایتمون کنید ممنون

عزیزم شما هم ریداکت کردین؟دوتای دیگتون سالمن؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما هم ریداکت کردین؟دوتای دیگتون سالمن؟

اره عزیزم ریداکت کردم اره سالمن خداروشکر کدوم شهری اگه تهرانی برو بیمارستان محب یاس

اره عزیزم ریداکت کردم اره سالمن خداروشکر کدوم شهری اگه تهرانی برو بیمارستان محب یاس

آذربلیجان غربی مهاباد میخوام برم تبریز خیلی دوره برام تهران

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
آذربلیجان غربی مهاباد میخوام برم تبریز خیلی دوره برام تهران

الان چند هفته ای؟من تو ۱۲هفته ریداکت کردم چرا نگهش نمیداری 

الان چند هفته ای؟من تو ۱۲هفته ریداکت کردم چرا نگهش نمیداری 

من اخه ریسک خیلی داره هم برای خودم هم بقیه.... ۱۲ هفتمه دوشنبه که نوبت ریداکت دارم میرم تو ۱۳.شما چند وقته ریداکت کردین؟چرا ریداکت کردین؟

من اخه ریسک خیلی داره هم برای خودم هم بقیه.... ۱۲ هفتمه دوشنبه که نوبت ریداکت دارم میرم تو ۱۳.شما چن ...

منم بخاطر ریسک و شرایط مالی و اینکه کمک نداشتم ریداکت کردم الان دخترام ۳سالشون توام اگه حس میکنی نمیتونی از پسش بربیای حتما ریداکت کن نترس درد نداره ۲قلو سخته دیکخ چه برسه به ۳تا.بعضی جاها اگه بخوای ۲تاشم ریداکت میکننا