2777
2789

من آزمایش مدفوع دادم مثبت شد۳۶شده بود بعد گفت مثبته ....درمانش هم قرص عفونت داد دوهفته خوردم اما قرص های عفونت وضعم وبدکردو بهم نساخت راستش وقتی خوردم حقیقتش همشم خوردم فقط روز آخردیگه نخوردم بردنم بیمارستان ازبس بم فشاراومد عوارضشون بدبود مثلا اشتهام صفرشد معده درد پیچش شکم دردشدید عضلات بدن مخصوصا شانه ها گرفتم سردرد و...دیگه نخوردم دوروزگذشت یالا بهترشدم وعلایم رفت داشتم هلاک میشدم ...الان نمیدونم دیگه رفت هلکوباکتری یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرفای تویه سایت هااصلا نمیشه اعتمادکرد همیشه از کاه کوه میسازن....

برو دکتر عزیز 

اینجا هرکی یه چیز میگه 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

من خودم تواولین ماه بارداری متوجه فتق ران شدم اینقدر تو سایت ها سرچ کردم وترسیدم وگفتم خطرناکه وقتی زن دچارفتق ران وبشه اگه شد بایدازجاش تکون نخوره وووو طبیعی هم زایمان نکنه...من اوایل خواستم دوماهگی بچه روسط کنم ازترس ...اما خداروشکر امیدپیداکردم روال زندگیم عالی بود زایمانم هم طبیعی بود بدون ایجادمشکل بخاطر فتق الانم دوماهه زاییدم چندوقت دیگه عملش میکنم

زیرنظردکترم

دیگه اینجا بیشتر از دکتر که نمیدونن

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

من داشتم بیسموت و تتراسایکلین و مترونیدازول خوردم وای وای چقد حالم بد میشد با خوردن این قرصا بهم گ ...

بیسموک و تتنیدازول وآموکسی سیلین ویک قرص دیگه الان اسمش سرزبونم نیست

دیگه اینجا بیشتر از دکتر که نمیدونن

بنظرم تجربیات شخصی بهترازنظر دکتره من توفتق رانم دکترگفت اصلافکرزایمان طبیعی نباش بروسزارین خطرداره وووو اما زایمانم ودردهام یکباره شروع شدو مجبورشدم طبیعی زایمان کنم هیچی هم نشدو عادی بود

واقعا دوماه قرص عفونت فقط ...من گفت دیگه فقط اول صبح پنتومیدو بخورم تا یه مدت....علایمت چی بود

اره ۲ ماه اینا رو خوردم

باورت میشه اصلا علائم نداشتم؟😐

فقط چاق نمیشدم وزن نمیگرفتم اشتها نداشتم

التهاب روده داشتم تحت نظر دکتر بودم یکسال و نیم

بعد جلسه اخر گفت محض اطمینان یه ازمایش بده ازمایش ک دادم معلوم شد عفونت دارم

خدایا شکرت