دوستان جریان اینه که شوهر یه عمو داره که همسایه پدرم ایناس و اون بود که واسطه ازدواج ما شد ولی حالا هی تو زندگی ما موش میدونه،امشبم جریان این بود رفته گفته که زنت به همه گفته دخترم النگو طلا داره(بخاطر کارگر بودن همسرم با واسطه یکی از اشناهامون یه النگوی طلا قسطی برداشتیم برای جهیزیه دخترمون که بعدا تبدیل به پولش کنیم. برای اینکه حسود و چشم نزنن گفتیم بگیم النگو بدله) اینم بگم که ما اصلا پولدار نیستیم ولی متاسفانه اطرافیانمون از خودمون بدترن، بعد یه روز که از خونه بابا داشتم میرفتم خونمون همسایه هامون تو کوچه بودن دختر همسایه مون گفت که چه النگویی قشنگی منم به شوخی گفتم ممنون باید برای دخترا جهیزه بخریم این النگو بدله و ارزشی نداره، یه هفته بیشتر از این موضوع میگذره، عصری رفتیم خونه خواهرش، داشتیم صحبت میکردیم که یکدفعه ای شوهرم به خواهرش گفت(خواهرش محرم هر دوتامونه خیلی با من خوبه) که این خانم رفته تو کوچه به همسایه ها گفته که النگو طلا گرفتیم برای بچه، بعد من گفتم اینو عموت گفته؟ من میرم به عمو میگم که چرا دروغ گفتی و اینا، اومد بپیچونه گفت مادرت گفته بعد گفت که اوایل برادرم گفته که گفتن النگو طلا گرفتین و من به برادرم گفتم که نه این النگو بدل و... بعد بحثمون شد گفتم تو من محرم نمیدونی بجای اینکه بیای با من اول صحبت کنی بپرسی موضوع چی بوده میری مسائل زندگی به عمو و برادرت و دوستات میگی(من به از طریق اقوام خبر دارم که شوهرم میره بهشون هرچی تو زندگی اتفاق افتاده باشه میگه) بعد گفت که اونا از تو خیلی بهترن و شروع کرد داد و بیداد کردن و که تو زندگی من خراب کردی و کلی فحش جلوی خواهرش واقعا دلم شکست اونجام نمیتونستم گریه کنم گفت بیام اینجا به شما بگم دلم اروم شه.
بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
النگو چیه دست بچه میندازی تو کوچه یه آدم عوضی هم پیدا شه برای یه تیکه طلا بلایی سر بچه بیاره
میخوای پس انداز کنی یه زنجیر بخر بنداز گردن خودت یا سکه بخر تو خونه بذار
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
النگو دیگه چیه ک به مردم میگین بدله.. خب زشته.. ولی بس رو دادی به شوهرت اینجوری پرو شده
اینجا زشت نیس همنجوریه، یه ضرب مثل خوبن دارن میگن نونت باید بدزدی بخوری(یعنی کسی از زندگیت خبر دار نشه) یه لباس برای بچه ام میخرم میگن گناه بچه اون که نمیتونه بخره، یا خیلی چیزای دیگه
بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !
من دلم به حال اون بچه هایی که قراره تو این محیط خاله زنک بزرگ شن میسوزه چجوری دلتون میاد ایند ...
واقعا این یکی از بزرگتریم مشکلات خانوادشه تو خانواده خودم این مشکل نیس و خانواده پدر مادرم خداروشکر از ما دورن و مشکل بعدی اینه که برادرش همسایه دیوار به دیوار ما و عموشم همسایه پدرم ایناس که از دست هیچ کدومشون اسایش ندارم، هر کی بیاد خونمون بره یا بریم بیرون همه رو خبر میکنن