2777
2789
عنوان

بابام یا مامانم؟

172 بازدید | 12 پست

پدر و مادرم میخوان از هم جدا بشن نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم با مادرم خیلی راحتم و خیلییی دوستش دارم ولی پدرم رو هم دوست دارم و میدونم اگه پیش مامانم بمونیم دلش میشکنه و تنها میشه و خیلی داره سعی میکنه باهامون مهربون تر باشه و همه ی چیزایی که میخوایم رو میخره که بمونیم پیشش اما چیزی نگفته میگه انتخاب با خودتونه ولی من خیلی به مادرم وابستم.دارم دیوونه میشم...

شما اگه بودید کدوم رو انتخاب میکردید؟

کسی هست که شرایط من رو داشته باشه؟

«باز می‌شه این در، صبح می‌شه این شب، صبر داشته باش...»    

هر کدوم اخلاق و اوضاع مالیش بهتره

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 

پیش هیچکدوم نیستم

تو اگ بهشون وابسته ای ، پیش جفتشون برو

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
چندسالته عزیزم؟

۲۲ من که خودم سال بعد اگه حضوری باشه میرم دانشگاه و پیش هیچکدوم نیستم ولی خب باید انتخاب کنم خواهرم ۱۶ سالشه

پیش اونی ک راضی ب طلاق نیست اگه بابات میخواست پیشش بمونی طلاق نمیکرفت از مامانت

پدرم درخواست داده خیلی وقته که بحث و دعوا دارن ۲ سال بیشتره

اول یه ابتکار بزن سعی کن اگه دوتاشون دوست دارند بخاطر تو از هم جدا نشند. هر کدوم بیشتر اصرار به جدای ...

چند بار قهر داشتن دعوا هم زیاد داشتن ولی فکر میکنم اینسری خیلی جدیه کوتاه نمیان