2777
2789
عنوان

دوست پسرم بخاطر سرما خوردم😔😔😔

1383 بازدید | 31 پست

دوست پسرم بخاطریکه سرما خوردم قرارمون بهم زد،میگه میترسم سرما بخورم منم ی هفته اس ندیدمش هرچی میگم بابا خوب شدم میگه نه بذار سروقت دیگه ،آخه دماغش عمل کرده میگه الان سخته سرما بخورم ،یعنی من براش مهم نیستم؟دوستم نداره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐حق داره والا

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

ت ای کرونا توم مریضی اومدیم کرونا داشتی 

اصلا چ دلیلی داری بری ببینیش ت بگو یکسال ندیدیش

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

انقدر لوس بودن رو درک نمیکنم حالا چند روز دیگه میتونی ببینیش ، تماس تصویری بگیر اگه خیلی دلتنگی!

بنده خدا درست میگه نکران مبتلا بشه 

بماند که احتمال هم داره سرما خوردگی شما اومیکرون باشه

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت ما را غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻

مرد دماغ عمل کرده رو بزارم کجایه دلم😫

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤