2777
2789
عنوان

قند بارداری

93 بازدید | 13 پست

کسی بوده درمان نکرده باشه بعد به دنیا اومدن بچه مشکلی پیش نیاد براش؟

بدنم به متفورمین حساسیت نشون داد 

دکترم گفت رژیم بگیر با رژیم هم بالاست 

گفت ۲ هفته دیگه دوباره آزمایش بده

هفته ۳۰ هستم دوهفته دیگه میشه ۳۲ واسه ۶ هفته به نظرتون انسولین میدن ؟

شما انسولین تا هفته چند ادامه دادین؟

اگه نزنم خطرناکه؟ چه خطری؟

قند ناشتام ۹۱

۱ساعت بعد گلوکز ۱۹۰

۲ ساعت بعد گلوکز ۱۷۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قند ناشتا ۹۰ بود الان بارداری دومم 

بارداری اولم ۹۸ بود رژیم قند گرفتم بچم سالم به دنیا اومد

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
خوش بحااالت که داری زایمان میکنی. کاش منم الان ۱ ماه مونده بود به زایمانم.😔

انشالله که زودی بگزره واسه تو.من از اول بارداریم همش مشکل داشتم واسه من انگار زمان وایساده انشالله که تو مثل من نشی و بارداری خوبی داشته باشی

خوش بحااالت که داری زایمان میکنی. کاش منم الان ۱ ماه مونده بود به زایمانم.😔

زود میگذره گلم سخت نگیر شیرینیشو میگیری به موقعش

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
من قند ناشتا ۹۰ بود الان بارداری دومم  بارداری اولم ۹۸ بود رژیم قند گرفتم بچم سالم به دنیا اوم ...

رژیم قند منظورت چیه ؟

من اصلا اهل شیرینی نبودم از اول بارداریم ویار ترشی داشتم اما دچار قند بارداری شدم البته جفتم قدامیه 

رژیم قند منظورت چیه ؟ من اصلا اهل شیرینی نبودم از اول بارداریم ویار ترشی داشتم اما دچار قند بارداری ...

برنج شیرینی خرما کیک بیسکویت آبمیوه مربا بستنی و هزارتا چیز نباید بخوری 

چایی صبح یدونه حبه قند کافیه 

من اینکارارو کردم قندیم نرفت بالا 

دارو استفاده نکردی؟

نه هیچی استفاده نکردم

شاید باورت نشه اما من حتی اون یه حبه قندم نخوردم😔

اشکال نداره عزیزم انشالله بالا نره