2777
2789

غیر از اینا دیگه چی به ذهنتون میرسه؟

خسته شدم از تکرار

قورمه
قیمه بادمجون
مرغ
ماکارونی
عدس پلو
کوکو
لوبیا پلو
آبگوشت
چلو گوشت
الویه
کشک بادمجون

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خورشت ماهی (چه با تن چه تازه ) درست میکنیم خیلی دوست دارن بچه هام

خیلی راحت چند تیکه ماهی سرخ شده رو استخوناشو جدا میکنیم بعد تو پیاز سرخ شده ادویه و گوجه رنده میریزم..بعدش ماهی ها رو اضافه میکنیم

بدون قطره ای آب..فوری و خوشمزه و به صرفه😋

با برنج یا نون میشه سرو کرد

⚘خدایا شکرت❣

آش رشته    آش جو     سوپ قارچ    سوپ جو    سوپ رشته    استامبولی    لوبیاپلو     باقالی پلو با مرغ    باقالی   پلو با گوشت          کشمش پلو      کلم پلو       هویج پلو     

ته چین مرغ    ته چین گوشت    آلبالو پلو   حلیم بادمجون 

خورش فسنجون     کتلت گوشت    کتلت مرغ    سبزی پلو با ماهی       پلو و تن ماهی     مرصع پلو     شیرین پلو          کیک مرغ     سالاد ماکارانی      خورش خلال   پاستا آلفردو 

ناگت مرغ    قنبرپلو    فلافل     سمبوسه    پیراشکی گوشت         کله جوش    اشکنه    ماش پلو           خورش به                     خورش آلواسفناج           

منم همینه لیستم خخخ

خیلی تکراری ان 

نمیدونم چی بذارم دلم غذای متنوه میخوود

کلم پلو هویج پلو لازانیا رو از قلم انداختم و ماهی

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹