shirintarin مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 53 عنوان عزیزان کسی آمپول اچ جی سی زده برای تعیین جنسیت؟ 1741 بازدید | 16 پست سلام دوستان کسی آمپول اچ جی سی زده برای تعیین جنسیت؟ 1400/10/25 | 16:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35532 این آمپول ربطی به تعیین جنسیت نداره تا جایی که میدونمصرفا برای آزاد سازی تخمک تزریق میشه آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
shirintarin مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 53 این آمپول ربطی به تعیین جنسیت نداره تا جایی که میدونم صرفا برای آزاد سازی تخمک تزریق میشه شنیدم بعد از این آمپول چون تخمک فعال میشه و طبق دستور دکتر اقدام داشته باشیم ،برای تعیین جنسیت خوبه
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35532 شنیدم بعد از این آمپول چون تخمک فعال میشه و طبق دستور دکتر اقدام داشته باشیم ،برای تعیین جنسیت خوبه اینطور نیستمعمولا میگن روز تخمک گذاری اقدام باعث پسرزایی میشهاما بچه من دختره در صورتی که دقیقا اقدامم روز تخمک گذاری بوده آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
shirintarin مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 53 اینطور نیست معمولا میگن روز تخمک گذاری اقدام باعث پسرزایی میشه اما بچه من دختره در صورتی که ... عزیزم،از طریق کیت آزمایشگاهی روز تخمک گذاریتونو فهمیدین ؟رژیم غذایی هم داشتین ولی نشد؟
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35532 عزیزم،از طریق کیت آزمایشگاهی روز تخمک گذاریتونو فهمیدین ؟رژیم غذایی هم داشتین ولی نشد؟ رژیمم داشتمو کیتم استفاده میکردم و دقیق میدونستم روزای تخمک گذاری رومطمئن ترین و قطعی ترین راه برای تعیین جنسیت آی وی اف هست آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
shirintarin مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 53 رژیمم داشتم و کیتم استفاده میکردم و دقیق میدونستم روزای تخمک گذاری رو مطمئن ترین و قطعی ترین ... اونم هزینه بر و خیلی سختههر چی خدا بخواد ولی ..ممنون از شما عزیزم
fafaaaaaaaa عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 3799 اونم هزینه بر و خیلی سخته هر چی خدا بخواد ولی .. ممنون از شما عزیزم من زدم حالا جنسیتش مشخص شد میام میگم پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰
shirintarin مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 53 رژیمم داشتم و کیتم استفاده میکردم و دقیق میدونستم روزای تخمک گذاری رو مطمئن ترین و قطعی ترین ... اونم هزینه بر و خیلی سختههر چی خدا بخواد ولی ..ممنون از شما عزیزم
shirintarin مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 53 من زدم حالا جنسیتش مشخص شد میام میگم عزیزم حتما بگین ،انشاءالله که به مراد دلتون برسین
fafaaaaaaaa عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 3799 عزیزم حتما بگین ،انشاءالله که به مراد دلتون برسین مرسی گلی پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰
shirintarin مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 53 مرسی گلی ببخشید میتونم بپرسم رزیم غذایی هم داشتین؟زیر نظر کدوم دکتر هستین؟
fafaaaaaaaa عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 3799 ببخشید میتونم بپرسم رزیم غذایی هم داشتین؟زیر نظر کدوم دکتر هستین؟ اره داشتم یمدت رفتم دکتر بی نتیجه بود چیزای چرت وپرت میگفت دیگه خودم رژیم گرفتم بزار ایشالله نتیجه گرفتم میام همرو برات میگم پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰
shirintarin مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 53 اره داشتم یمدت رفتم دکتر بی نتیجه بود چیزای چرت وپرت میگفت دیگه خودم رژیم گرفتم بزار ایشالله نتیجه گ ... انشاءالله توکل بخدا عزیزم.انشاءالله زودتر نتیجه بگیرین بیایین توضیح بدین
shirintarin مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 53 سلام عزیزم خوبیننی نیت خوبهچه خبر رفتین مشخص شد جنسیت نینیت؟؟