2777
2789
این آمپول ربطی به تعیین جنسیت نداره تا جایی که میدونم صرفا برای آزاد سازی تخمک تزریق میشه

شنیدم بعد از این آمپول چون تخمک فعال میشه و طبق دستور دکتر اقدام داشته باشیم ،برای تعیین جنسیت خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنیدم بعد از این آمپول چون تخمک فعال میشه و طبق دستور دکتر اقدام داشته باشیم ،برای تعیین جنسیت خوبه

اینطور نیست

معمولا میگن روز تخمک گذاری اقدام باعث پسرزایی میشه

اما بچه من دختره در صورتی که دقیقا اقدامم روز تخمک گذاری بوده

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
اینطور نیست معمولا میگن روز تخمک گذاری اقدام باعث پسرزایی میشه اما بچه من دختره در صورتی که ...

عزیزم،از طریق کیت آزمایشگاهی روز تخمک گذاریتونو فهمیدین ؟رژیم غذایی هم داشتین ولی نشد؟

عزیزم،از طریق کیت آزمایشگاهی روز تخمک گذاریتونو فهمیدین ؟رژیم غذایی هم داشتین ولی نشد؟

رژیمم داشتم

و کیتم استفاده میکردم و دقیق میدونستم روزای تخمک گذاری رو

مطمئن ترین و قطعی ترین راه برای تعیین جنسیت آی وی اف هست

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
رژیمم داشتم و کیتم استفاده میکردم و دقیق میدونستم روزای تخمک گذاری رو مطمئن ترین و قطعی ترین ...

اونم هزینه بر و خیلی سخته

هر چی خدا بخواد ولی ..

ممنون از شما عزیزم

اونم هزینه بر و خیلی سخته هر چی خدا بخواد ولی .. ممنون از شما عزیزم

من زدم حالا جنسیتش مشخص شد میام میگم

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰
رژیمم داشتم و کیتم استفاده میکردم و دقیق میدونستم روزای تخمک گذاری رو مطمئن ترین و قطعی ترین ...

اونم هزینه بر و خیلی سخته

هر چی خدا بخواد ولی ..

ممنون از شما عزیزم

ببخشید میتونم بپرسم رزیم غذایی هم داشتین؟زیر نظر کدوم دکتر هستین؟

اره داشتم یمدت رفتم دکتر بی نتیجه بود چیزای چرت وپرت میگفت دیگه خودم رژیم گرفتم بزار ایشالله نتیجه گرفتم میام همرو برات میگم

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰
اره داشتم یمدت رفتم دکتر بی نتیجه بود چیزای چرت وپرت میگفت دیگه خودم رژیم گرفتم بزار ایشالله نتیجه گ ...

انشاءالله توکل بخدا عزیزم.

انشاءالله زودتر نتیجه بگیرین بیایین توضیح بدین