سلام .ممکنه راهنماییم کنین . من ساکن غرب تهرانم . و برای سونوگرافی ان تی باید مراجعه کنم . پزشکم مرکزی معرفی نکرد .منم موندم والا . ممکنه مرکزی که دقیق باشه و اونقدر ها هم شلوغ نباشه معرفی کنین اخه استراحت مطلق هستم و نمیتونم زیاد بیرون منزل باشم . ممنونم
خواجه پور خیلی خوبه.من بچم رو تو انومالی تشخیص داد که مشکل داره اگه جای معمولی میرفتم احتمال داشت مت ...
عزیزم واقعا لطف کردی . بین این سونوگرافی های شلوغ وگکه حتی جواب تلفن رو نمیدن مونده بودم چند روز پیش زنگ زده بودم مرکز فریور فرزانه فقط ۲۰ دقیقه پشت خط بودم اخرم وصل نشدم
ان شالله بسلامتی بچت رو بغل بگیری.حامله ای دعات قبول میشه برای منم دعا کن خدا بهم یه بچه سالم و صالح ...
عزیزم منم خودم خیلی سختی کشیدم سقط داشتم . و درکت میکنم و همیشه برای همه منتظران دعا میکنم . سید هم هستم ایشالله تو هم به زودی خبر خوش بارداریت بهم میدی به حق علی . ممنونم که راهنمایم کردی
من خودم غرب تهرانم خیلی دنبال مرکز سونوگرافی گشتم که تشخیص دقیق داره. چون چند بار رفته بودم بدون تحقیق جاهای مختلف تشخیص دقیق نبود. مجبور شدم برم مرکز سونوگرافی رسا که تو پیروزیه. خیلی راضی بودم به شخصه