2777
2789

سلام .ممکنه راهنماییم کنین . من ساکن غرب تهرانم . و برای سونوگرافی ان تی باید مراجعه کنم . پزشکم مرکزی معرفی نکرد .‌منم موندم والا . ممکنه مرکزی که دقیق باشه و اونقدر ها هم شلوغ نباشه معرفی کنین اخه استراحت مطلق هستم و نمیتونم زیاد بیرون منزل باشم . ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم . یکی پیشنهاد دلیری داده بود اما خیلی دوره . دکتر طهماسبی سونوش کجاست گلم؟ همسر داخل راه میده ...

دلیری هم کارش خوبه ولی طهماسبی عالیه.بالای بیست ساله سونو تخصصی بارداری فقط انجام میده.دکتر طهماسبی مرکز سونوگرافی رستاک هستش تو خیابون وزرا .اصلا نه طهماسبی نه دلیری همراه راه نمبدن داخل .ببین خواجه پور تو سعادت آباد هم کارش عالیه خیلی خوش برخورده و همسر راه میده خیلی هم صحبت می‌کنه هنگام سونو و توضیح میده..من ماه پیش بچم رو ۲۱ هفته سقط کردم و خواجه پور فهمید مشکل داره اگه جای دیگه میرفتم شاید نمبفهمبدن .به نظرم برو خواجه پور هم دقیقه هم همسر راه میده هم خوش برخورده هم معطلی زیاد نداره

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
ممنونم . یکی پیشنهاد دلیری داده بود اما خیلی دوره . دکتر طهماسبی سونوش کجاست گلم؟ همسر داخل راه میده ...

خواجه پور هم تخصصی بارداریه.سه بعدی چهاربعدی هم داره

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

دلیری خیلی لباس رو میده پایین.طهماسبی هم کلا می‌کشه پایین و کم کم پنج شش ساعت معطلی داره.خواجه پور اصلا لباس رو الکی نمبدن پایین و منشی خوب نوبت میده که معطل نشی

دلیری هم کارش خوبه ولی طهماسبی عالیه.بالای بیست ساله سونو تخصصی بارداری فقط انجام میده.دکتر طهماسبی ...

اتفاقا سعادت اباد بهم نزدیکه . من فکر میکردم طهماسبی تو نسل امیده 

دلیری خیلی لباس رو میده پایین.طهماسبی هم کلا می‌کشه پایین و کم کم پنج شش ساعت معطلی داره.خواجه پور ا ...

منم شنیدم دلیری یکم تو این موارد لباس مراجعه کنندگان اذیت شدن 

ممنونم گلم اگر خواجه پور خوبه که همون میرم 

خواجه پور خیلی خوبه.من بچم رو تو انومالی تشخیص داد که مشکل داره اگه جای معمولی میرفتم احتمال داشت متوجه نشن .خیلی دلسوز و پیگیره.تو زمانی که دنبال کارای پزشکی قانونی بودم پیگیر بود حتی روز قبل اینکه برای سقط برم گفت بیا دوباره سونو کنم شاید تغییر کرده باشه.کلا خواجه پور خیلی به مادر باردار و جنینش اهمیت میده.اگه رفتی بگو کسی که بچش مشکل قلب و ستون فقرات داشت ماه پیش معرفی کرده شما رو

دلیری من اکو و انومالی رفتم منو بغل کرده بود لباس که پیشکش

طهماسبی هم کلا تا پایین آلت شورت و شلوار رو می‌کشه پایین خیلی هم جدیه هیچی نمیگه