2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهوه خوبه ولی چای سبز خیلی بهتره

من بدنم به چایی سبز عادت کرده. دو سری بعد دو زایمانم با نیوشا که همون مخلوط چایی سبز و گیاها داروییه لاغرکردم دیگه بدنم جواب نمیده. فقط 5کیلو باید کم کنم. شاما ک حذف کردم این 5کیلو اضافه شد. بدبختی شد برام

🙄با خوردن که لاغر نمیشیم با نخوردن لاغر میشیم باور کن هرراهی بری آخرش میای سر سالم خوری و ورزش

من شروع کردم کم خوردن که یعنی بیشتر کم کنم تازه 5کیاوهم اضافه کردم😅

من شروع کردم کم خوردن که یعنی بیشتر کم کنم تازه 5کیاوهم اضافه کردم😅

نه نه کم خوردن نه.سالم خوردن.ببین باید پروتین بیشتر مصرف کنی ورزش هایی کنی که عضلاتتو درگیر کنه.این دو کار سوخت و سازت رو بالا میبره.ولی قند و کربو سعی کن کمتر مصرف کنی.نه اینکه یهو قط کنی.رژیمای یهویی رو ول کن.لایف استایل مهمه که تغییر کنه در طولانی مدت هم سالم میشی هم لاغر.

من بدنم به چایی سبز عادت کرده. دو سری بعد دو زایمانم با نیوشا که همون مخلوط چایی سبز و گیاها داروییه ...

آره

میگن استپ‌وزن پیدا میکنی و باید یه مدت روشت رو عوض کنی

حالا چقدر حساسی روی ۵ کیلو

با کم خوری و تحرک زیاد به وزن دلخواه میرسی ان شاالله

هرچقد دوس داری آب بریز.طعمش مهمه که دوس داشته باشی و شکر و کافی میت و اینا نزنی.قهوه چیزی نداره که لاغر کنه(یا چاق).فقط انرژیت رو میتونه زیاد کنه که بیشتر تحرک کنی.بعدش مسواک بزن قهوه به مرور دندونو زرد می‌کنه

آره میگن استپ‌وزن پیدا میکنی و باید یه مدت روشت رو عوض کنی حالا چقدر حساسی روی ۵ کیلو با کم خوری ...

اخه کلی زحمت کشیدم تا 18کیلو وزن بعد زایمانم کم شد حالا باز 5کیلو خرابش کرد 

اخه کلی زحمت کشیدم تا 18کیلو وزن بعد زایمانم کم شد حالا باز 5کیلو خرابش کرد 

میدونم 

ان شاالله که به وزن دلخواهت می رسه

عجله برای کم کردن سریع وزن بیشتر آدم رو عصبی میکنه و باعث پرخوری های عصبی میشه

از روی حوصله باید باشه