2777
2789
عنوان

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین .

318 بازدید | 18 پست

دختری مجرد و سن بالا هستم میشه امشب که وفات حضرت ام البنین هس میشه زحمت بکشید هرکدومتون ده تا ذکر یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین بخونید.برام .دعاگوی شما عزیزان هستم.

سوره یس و طه خیلی خوبه 

ان شالله بهترین بخت نصیبتون بشه 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس

میشه واسه منم دعا کنین به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس تورو خدا میشه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخونم عزیزم 

شماهم دعام کنم به خواستم برسم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
ی نماز شنیدم خیلی خوبه برا بخت گشایی طیار اگ‌اشتباه نکنم بخون ان شاءالله بختت باز شع چن سالته اسی؟

جعفر طیار. خیلی سخته😥

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

خوندم.توام برامن دعاکن ی استادراهنماخوب نصیبم بشه

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖