2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

210 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من مجردم و دو ماهه که متوجه ضایعه های پوستی شدم رو آلت تناسلیم . ممنون میشم راهنمایی کنید با چه داروهایی و چه رژیم غذایی درمان شدید و دکتر خوب تو اهواز واسه فریز معرفی کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر ضایعه ای زگیل نیستا باید حتما دکتر تایید کنه

بعضی دونه ها هست عین زگیله ولی غدد خود بدن هست حتما اول برو دکتر ۰ون مجردم هستی احتمالش خیلی کمه

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
سلام عزیزم فریز باید کنی همزمان سیستم ایمنی تو تقویت کنی صبح ها اب لیمو عسل  قرص مولتی ویتا ...

یه جلسه فریز رفتم گفتن هفته دیگه بازم باید یه جلسه برم میترسم‌نره دکتره هم‌انگار با دقت رو خود زیگیلا نمیزد از دور میگرفت انگار داشت سم پاشی میکرد سوزوند منو 

سلام عزیزم فریز باید کنی همزمان سیستم ایمنی تو تقویت کنی صبح ها اب لیمو عسل  قرص مولتی ویتا ...

نمیدونم چطور گرفتم رابطه هم نداشتم تا حالا خودمم خیلی برام تعجب آوره چون بیشتر از راه رابطه چنسی منتقل میشه

عزیزم هر ضایعه ای زگیل نیستا باید حتما دکتر تایید کنه بعضی دونه ها هست عین زگیله ولی غدد خود بدن هس ...

پیش ۴ تا دکتر رفتم متاسفانه همشون تشخیص دادن که زیگیله

یه کار میگم انجام بده 100در100 جواب میگیری بدون فریز و دارو شیمایی تره تازه+سماق یه خمیر درست کن ب ...

خیلی ممنون 

خودتون امتحان کردین؟ بعد این روش عود نداره؟‌

من میترسم یه بار دیگه برم برا فریز. تازه هزینش هم زیاده

پیش ۴ تا دکتر رفتم متاسفانه همشون تشخیص دادن که زیگیله

عه 

ای وای عزیزم امیدوارم که زود خوب بشی

اخه خودم همچین تجربه ای داشتم و داشتم از ترس میمردم دوبار رفتم دکتر و دوتاشون گفتم غدد طبیعی بدنه گفتم شاید شمام اینجوریه

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست