2777
2789

بله من دو بار خوردم و ب ۳ نفرم پیشنهادش دادم ، عااااالی بوداااا

سر جلسه دفاع انگار خودم استاد بودم ، در صورتی ک پایانامم کسی نوشته بود

ب همسرمم  دادم برا   مصاحبه استخدامی گفت عالی بوده 

۴۵ دیقه قبل از    امتحان یا قرار ملاقات باید بخوری

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید پایان نامه چقد ازتون گرفتن تا بنویسن ؟

برا ۳ سال پیشه یک و پونصد . کارشناسی ارشد .  کارش خیلی درست بود ، 

ولی باید برا تحویل فشار بهش میوردی ، سرش شلوغ بود و هست 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

برای زبان هم می‌نویسه ؟؟ وای من خیلی لازم دارم 

نمیدونم والله ، میدونم همه همه کارست ، و خودشم استاد دانشگاهه .   نصف بیشتر دانشگاهمون دادن بهش ،  ولی ۳ نفر ترم ۴ دفاع کردیم و نمره کامل گرفتیم ،  بقیه هم ترم بعدش دفاع کردن 

قرص قلب است
ضربان قلب رو میاره پایین در نتیجه فشار خون کم میشه و استرست رو کمتر میکنه
بهتره سرخود مصرف نکنی هیچ قرصی رو

اگه واقعا  اضطراب شدید داری برو پیش متخصص تا قرص های بهتری مثل فلوکستین پرو زاک و یا زولوفت تجویز کنن برات

بله من دو بار خوردم و ب ۳ نفرم پیشنهادش دادم ، عااااالی بوداااا سر جلسه دفاع انگار خودم استاد ...

این کار شما رو تقریبا همه انجام دادن

والله این همه بی سواد تو جامعه است خب یکی دیگه براشون پایان نامه ، پروژه و مقاله انجام میده

تهشم این میشه رییس جممهور هر هفته گاف میده

رییس مجلس به ایالت آریزونا میگه آرزو اینا

نماینده مجلس قبلم که میمونه معروف ترین موزه دنیا لوور و معتبر ترین دانشگاه فرانسه سوربون چجور تلفظ میشن

شماره ش رومیدین بهم ؟؟

اره     ‏‪0917 905 3038‬‏ نوروزی، شهر بوشهر .   فامیل  منو ب عنوان معرف بگی تخفیف هم فکر کنم بده بهت ، چون  چندین تا دوستام ک معرفی کردم ، 

گفت گفته معرفت کیه؟ 

و تخفیف داده بوده ،

من کار پایانیش رو صد در صد قبول دارم ، ولی ب موقع  تحویلت بده ، باید حتما پیگیری کنی و نذاری ب هوای دل خودش باشه 

شماره تلفنی ، آدرس سایتی چیزی ندارن؟؟

باللا برا دوستمون توضیح دادم بخونش ، شمارشم گذاشتم