ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اگر نمیتونید حضوری برید میتونین از پزشکت نوبت بگیرید و انلاین براتون نسخه بنویسن
من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑.... عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊) حالا من اسممو گذاشتم بدبخت لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه
تو دهمین بهار زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده 😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞