2777
2789
عنوان

دیروز یکی زده تو گوش دخترم 😭😭😭

488 بازدید | 11 پست

خیر سرم رفته بودیم هیئت، مهد داشتن بالا دخترم رفته اونجا یکی بهش سیلی زده 

اینم گریه کرده ولی نیومده به من بگه، اومد پرید بغلم من خرم نفهمیدم 

اومدیم خونه به باباش گفته 

5 سالشه 

از دیشب دارم از عصبانیت منفجر میشم 

شوهرمو می خواد بره امروز پیگیر بشه، آشپزها مثل این که دیدن 

نمی دونم کدوم بیشعوری دلش اومده به بچه سیلی بزنه 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

خدا به دلتون آرامش بده 

عزیزم شما که اهل هیئت  و دین و ایمان هستید لطفا به خودتون الفاظ رکیک نسبت ندید حیف شماست و خشمتونو نسبت به خودتون و دیگری کنترل کنید ، و این قضیه رو هم مثل امتحان الهی ببینید و انشاا... بهترین عکس العمل رو نشون بدید 

یا حق🌻🌻🌻

شوهر منم مثل شماست زود واکنش نشون میده تو ناراحتی متاسفانه 

درسته از حق بچه تون باید دفاع کنید ولی شاید فقط مثلا برای یه اشتباه ممکنه دعواش کردن و اون بگه زدنش 

ففط باعث اعصاب خوردی بیشتر خودتون میشه و این مسیله کش پیدا میکنه 

ولش کنید این موضوع رو از نظر من بهتر هست صلوات بدین و خودتون رو آروم کنید 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بپرس چرا زدش

اگه دلیلش منطقی نبود تو هم یکی محکم تر بزن

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

منم رفتم بنیاد مسکن

یکی زده بود پشت سر بچم.

کل بنیاد ریختیم به هم ندیدیمش.

هر روز نفرینش میکنم عوضیو

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............