2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یخچالو بگرد شاید داشتین

نمی دونم داریم یا نه🤣 

اگ داشته باشیم یا حیاط پشتیمونه یا اون سمت خونمون🤣

یا تو حیاطمون 🤣 ک من میترسسمممممم بیارمممم

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
نمی دونم داریم یا نه🤣  اگ داشته باشیم یا حیاط پشتیمونه یا اون سمت خونمون🤣 یا تو حیاطمون 🤣 ...

ای بابا میدونستم همچین نظرسنجیو نمیذاشتم که دلتون اب بیفته🤦درک میکنم خونه های حیاط دار هم واقعا ترسناکه شبا 

ای بابا میدونستم همچین نظرسنجیو نمیذاشتم که دلتون اب بیفته🤦درک میکنم خونه های حیاط دار هم واقعا تر ...

ن قربونت برم این چ حرفیه جانم .

آره دقیقا خونه حیاط دار فوق العاده زندگی توش سخته واس یکی مث من ک ترسوعه😂😂بعد میدونی خونمون از هرررر طرفم راه داره😂😂🥲🥲🥺🥺🥺🥺ترررسناکهههههه برامم... جدیدا مد شدع کل خونه پنجره داره😝😂یعنی هر طرف خونه مون پنجرس‌.😈🤣

هیجی دیگه اینفدر میلرزم تو بیدار یام تا خوابم ببرع.💔 

روزا خوبهه هاااا شباااا ..........🤣

بعد خونه مام نزدیک تالاره🤣 

بعضی شبا هم  عروس دنبالهههه  صداشو می شنویم🤣🤣 انگار تو تالاریم😅.

ن قربونت برم این چ حرفیه جانم . آره دقیقا خونه حیاط دار فوق العاده زندگی توش سخته واس یکی مث من ک ت ...

این قضیه پنجره هم بده ما یه ور پذیرایی مون کل پنجره و بالکنه اصلا یه وضعیه قبلانا پشت پرده همش سایه می افتاد توهم دزد داشتم 😂 بعد پرده رو عوض کردن یه پرده ضخیم گرفتن وضع بهتر شد.

من انصافا اگه یه روز پول داشتم برای خرید خونه برای خودم

خونه ای میخریدم که هم کوچیک باشه هم اینکه حیاط نداشته باشه هم اینکه بالکنو و پنجره بزرگ نداشته باشه.

ولی تالار هم بد نیس جالبه فکر کن  ناراحت یه جا نشستی یهو اهنگ شاد پخش میشه میری وسط حالت خوب میشه😁😂

این قضیه پنجره هم بده ما یه ور پذیرایی مون کل پنجره و بالکنه اصلا یه وضعیه قبلانا پشت پرده همش سایه ...

😅😅😅😅😅😅😅وااااای فقط جمله آخرت

ترکیدم از خندهههههه

البته اون قدر ها هم نزدیک نیست ..دوره.اما صدا میاد..صدای اهنگ ن هااا صدای عروس دنبال میاد😅وایییی عین منی

مام خونمون قسمت پذیراییش یه پنجره از بالای دیوار تا کف زمین داره ک کشوییه😅 بعد یه پرده خوبی عم براش گرفتیم اما باز من توهم دزد می زدم😅😅😂 نگو ک برگ های درخت بودن 😅😝😂

چرا خب؟🥲🥺 دلت میاد؟ 

حیاط ب این خوبی:)

البته ما از حیاطمون استفاده چندانی نمی کنیم 

اما من دوس دارم خونه ویلایی رو

ب شرطی ک کلللللللل خاندان و فامیلا توش زندگی کنن تا من نترسم😂😂😈😈.

خونه کوچیک خفسسسس.

😅😅😅😅😅😅😅وااااای فقط جمله آخرت ترکیدم از خندهههههه البته اون قدر ها هم نزدیک نیست ..دوره.اما ...

جمله اخرت مصداق بارز خونه پدر سالار بود که کل فامیل تو یه خونه بزرگ زندگی میکردن😁

جمله اخرت مصداق بارز خونه پدر سالار بود که کل فامیل تو یه خونه بزرگ زندگی میکردن😁

😅😅😅👌👌عالیییی بوود

یادش بخیرر🥺❤ 

قبلا چقدر ذوق داشتم وقتی فیلمش پخش می شد😝😘🤣