2777
2789
عنوان

منظور نگاهش چیه؟؟؟

132 بازدید | 14 پست

سلامم به همگیی 

بچه ها من خیلی فعال نیستم اما یه اتفاقی این مدت افتاد واسم ذهنمو خیلی درگیر کرده 

من یه دانشجوام سر کلاس یبار با یکی از استادام صحبت کردم راجب هم درس هم زندگیم ،

این استاد شدیدااا بداخلاق بودو مغرور و عصبی بعد این ترم اوایل فقط با من خوب بو و به من احترام میزاشت نسبت به بقیه بعدش رفته رفته رفتارش خیلیییی تغییر کرد باهمه جوری که همه متوجه تغییرش شدن  دیگه نه سر کسی داد میزد نه توهین میکرد نه حالت غرور رو داشت بعد اواسط ترم بود متوجه شدم خیلیی نگام میکنه فقط منو زیر زیرکی یبارم چشام تلاقی کرد با چشماش نمیدونم چقد زمان برد اما  روشو بر نگردوند و الکی به یه بهونه ای اومد تو کلاس در صورتیکه داشت میرفت اما برگشت الکی شروع کرد صحبت کردن با یکی دیگه از بچه ها

میخوام بدونم چرا انقد نگام میکنه ازش خجالت میکشم سنشم از من خیلی بیشتره شما چه نظری دارین؟

من بایدچه رفتاری نشون بدم؟ نرم؟برم؟

اصن اگه هر کسی تجربه داره بگه کلا چرا مردا تویه یه جمع فقط یه نفرو مدام نگا میکنن؟؟ چیو زیر نظر میگرن؟ مثن قیافه طرفو یا چی ؟

اهان یه چیزی هیز نیست اصلا خیلی سر سنگینه

بعد اینکه از ایناس که محل نمیده به هیچ دختری  هنوزم تو این سن ازدواج نکرده وبرام سواله چرا !؟چون هم خوبه هم موقعیت اجتماعی خوبی داره ، سی خورده ای سالشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من این وضعیتو داشتم دقیقا عینشو منتها تو دبیرستان.تو دبیرستان ما استادای مرد جوون مجرد زیاد بود.

ولی تهش فهمیدم چیزی نبود و رفت بعد یه سال با یکی دیگه ازدواج کرد. مثل من نباش .‌‌‌‌

این نگاه ها تهش به جایی نمیرسه حتی اگه با منظور باشه بهش بی تفاوت باش و خودتو گول نزن.چون درنهایت ادم اگه اسیر یه عشق بشه و بعد یارو اینجوری بره تا سالها اثرات منفی رو زندگی ادم میمونه که جبران پذیر نیست

خب اخه چرا فقط ب من اینطور نگا میکنه ؟؟

نمیدونم برای من هم مرض داشت حتی اوایل سال حلقه سوری دستش بود که چون یه دوست داشتم که اونو میشناخت دورا دور میگفتش الکیه حلقش. بعد یه بار حرف زدن بیرون کلاس درباره یه موضوع مربوط به درس وقتی رفت سرکلاس رفتارش باهام عوض شد بعد یه مدت حلقه رو ننداخت.موقع درس دادن نگاش میکردم یادش میرفت حرفشو سرشو می انداخت پایین. اسممو یادگرفت تو اینستا بک داد حتی براش روز معلم کادو گرفتم 

ولی ته همه این به قول تو نگاه ها و کارای مسخره شد شکستن خودم

مردا جز شکستن زنا کار دیگه ای بلد نیستن یکی مثل من نشو لطفا وگرنه از تحصیل وزندگیت میمونی

نمیدونم برای من هم مرض داشت حتی اوایل سال حلقه سوری دستش بود که چون یه دوست داشتم که اونو میشناخت دو ...

ممنونم عزیزم راست میگی ، ایشالا هرجا هستی موفق باشی و شاد باشی بدون نیازی به هیچ کسی .

ممنونم عزیزم راست میگی ، ایشالا هرجا هستی موفق باشی و شاد باشی بدون نیازی به هیچ کسی .

من از تو ممنونم که به حرفام گوش کردی امیدوارم خیلی بیشتر از من موفق باشی و جوری زندگی کنی که از گذشته پشیمون نباشی🌷

شبتون بخیر

من از تو ممنونم که به حرفام گوش کردی امیدوارم خیلی بیشتر از من موفق باشی و جوری زندگی کنی که از گذشت ...

عزیزم کاری نکردم هروقت هر حرفی داشتی من هستم و منو دوست خودت بدون ، امیدوارم به اونجایی که لایقی و ارزوته برسی عزیز دلم 

شب شما هم بخیر 🌹

در ضمن از هیچی پشیمون نباش همش تجربس و زندگی 😉