2777
2789

به خاطر افسردگی ای که دارم حالم خیلی خرابه

هیچ کاری نمیتونم بکنم

اتفاقا یه چند روز دیگه میخوام در موردش تاپیک بزنم ازتون راهنمایی بگیرم😢😢

اصلا حوصله خودمو به زور دارم

فقط دلم میخواد بخوابم و هیچ کاری نکنم

میشه دور از شوخی راهکار بدید چطوری بخونم؟ کلی کلمه جدیده که باید یادبگیرم. امتحانم ساعت ۱۱ صبحه

البته به معلم گفته بودم حالم خوب نیست . خیلی خانم خوبیه امیدوارم تو نمره دهی کمکم کنه.

راستی ۱۲ تجربی ام

Army_forever💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ریاضی دارم هیچی نخوندم... اگه الان شروع کنی انشالا تا پنج صبح تمومه بعدشم تا ده یازده بخواب

ای ریاضی رو که نگو... قشنگ در حد ۱۲ نوشتم... منی که تا پارسال ریاضیم ۲۰ بود سر این افسردگی داغون شدم.

ولی مرسی از راهکارت

Army_forever💜

ب عنوان کسی ک معدل دبیرستانش 19.5 بود میگم سخت نگیر ب خودت زیادم مهم نیست

الان بخواب 4_5 بیدار شو چیزای مهم ترو بخون شده 30 درصد مطالب ولی همونو مسلط باش

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M
ای ریاضی رو که نگو... قشنگ در حد ۱۲ نوشتم... منی که تا پارسال ریاضیم ۲۰ بود سر این افسردگی داغون شدم ...

مشاور رفتی!؟

پس کنکور رو میخوای چه کنی!؟:(

عزیزم منم که خوندم ترم اولو تتتترررر زدم..کلا ترم اول مهم نی سعی کن تا ترم دو خوب شی:)

کاربری دست دونفره

منم گند زدم تا الان 

همرو در حد پاس

افسردگیم به اوج خودش رسیده

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

ب عنوان کسی ک معدل دبیرستانش 19.5 بود میگم سخت نگیر ب خودت زیادم مهم نیست الان بخواب 4_5 بیدار شو چ ...

خوشبحالت

من معدل سال های قبلم خیلی خوبه ولی امسال دی ماه رو گند زدم...حتی اگر نیمسال دوم و خرداد رو ۲۰ بشم بازم معدلم کم میشه

Army_forever💜

سلام عزیزم

اول یه دوش بگیرید و امشب و بخوابید تا نماز صبح بعد از نماز انشاا... شروع کنید (البته موهاتونو خشک کنید سرما نخورید)

به خودتون فشار نیارید  سلامت روان شما مهمتر از هر درس و امتحان و شغل و درآمدی هست 

منم براتون دعا میکنم انشاا... بتونید امتحان خوب و راحت و بدون استرسی رو تجربه کنید🌻🌻🌻

مشاور رفتی!؟ پس کنکور رو میخوای چه کنی!؟:( عزیزم منم که خوندم ترم اولو تتتترررر زدم..کلا ترم اول م ...

اصلا فکر نکنم امسال بتونم کنکور بدم... اصلا اوکی نیستم... فعلا قصدم اینه از نیم سال دوم خوب بخونم بلکه معدلم بهتر شه و خردادم خوب بدم... احساس میکنم خانواده مو نا امید کردم

Army_forever💜