2777
2789
عنوان

پدر عقده ای

360 بازدید | 13 پست

با بابایی که دائما عقده ی پزشک شدن بچه هاشو داشته و داره و خواهد داشت چکار باید کرد ؟؟؟

اینکه همه جا از خیلی ها بهتری و همه قبولت دارن ولی بابات فقط بعد ۸ سال گیر داده به کنکور و پزشکی و فلان باید چیکار کرد ؟اهای بچه های مردم همتون پزشکین همتون دکترین ؟فقط من دکتر نشدم ؟

پشت كنكوري هستي؟

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

نگو اينجوري راجبش

گناه داره!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم همه پدر مادرا ایرانی دوست دارن بچه هاشون پزشک باشن .من متنفر بودم از خون و خونریزی بهم میگفتن برو تجربی 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
نگو اينجوري راجبش گناه داره!

اینکه یه نفررررر دائمااااا فقط تو رو به عنوان یه آدمی که چون پزشک نشده حق زندگی کردن نداره ببینه چه حسی بهت میده ؟

اینکه ازدواج کردی ولی دائم تو رو به عنوان یه ادم بدبخت ببینه چه حسی داره ؟ اینکه خودش تو خونه دم و دقیقه بگه هیچ گ  و ه ی نشدین چه حسی داره ؟؟؟

فکر کنم همه پدر مادرا ایرانی دوست دارن بچه هاشون پزشک باشن .من متنفر بودم از خون و خونریزی بهم میگفت ...

من دوست داشتم تجربی رو و انتخاب خودم بود اما از اول هم زیست شناسی رو دوست داشتم نه صرفا پزشکی رو ،خوندم تلاشمو کردم براش اما بین ۴۰۰ هزار نفر آدم بدون هیچ سهمیه ای مگه چند نفر قبول شدند؟؟؟

من دوست داشتم تجربی رو و انتخاب خودم بود اما از اول هم زیست شناسی رو دوست داشتم نه صرفا پزشکی رو ،خو ...

یه بار که گفت بگو خودت برو کنکور بده پزشک شو حالا که ما هیچ گوهی نشدیم خودت دست به کار شو ‌.متاسفانه بعضی پدر مادرا دوست دارن تمام کم کاری و کوتاهیا زندگیشونو بچه هاشون جبران کنن شاید اصلا علاقه یه بچه پزشکی نباشه زور که نیست .

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
اینکه یه نفررررر دائمااااا فقط تو رو به عنوان یه آدمی که چون پزشک نشده حق زندگی کردن نداره ببینه چه ...

ايشون اشتباه ميكنه و به زودي متوجه ميشه كه حرفاي بدي زده

ولي شما بزار ب حساب اينكه آگاه نيست 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه بار که گفت بگو خودت برو کنکور بده پزشک شو حالا که ما هیچ گوهی نشدیم خودت دست به کار شو ‌.متاسفانه ...

😭😭😭دیگه بریدم میترسم پسفردا بچه دارم بشم جلو بچه هام هی بخواد تو سرم بزنه 

😭😭😭دیگه بریدم میترسم پسفردا بچه دارم بشم جلو بچه هام هی بخواد تو سرم بزنه 

این بیچاره ها سن و سالی ام گذشته ازشون وقتی آدم جوان و تحصیل کرده امروزی فقط پزشکی رو رشته میدونه دیگه چه توقع از قدیمیا 

ايشون اشتباه ميكنه و به زودي متوجه ميشه كه حرفاي بدي زده ولي شما بزار ب حساب اينكه آگاه نيست 

اصلا ذوق و شوق ارشد خوندن و ازم گرفته چون فقط دنبال پزشکیه ،کاش متوجه بشه اما بعید میدونم😭😭کاش پدر مادرا برا تحقق ارزوهای خودشون بچه دار نشن