2777
2789
عنوان

لطفا یه درمان قطعی برای رشد مو بگید دیگه صبرم سراومده💔

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل هورمونی نداری؟ منم یه موهایی داشتم بیا و ببین همش ریخت

نه والا...هیچ مشکلی🥲امروز رفتم گالریم و ببینم موهام چسبیده کف سرم یه ذره حجم نداره💔موهامم همیشه یه وری میزنم پیشونیم کوچیک تر دیده شه اگر ببندم جلوی سرمم که عین کچلا دیده میشم

چطوری استفاده کنیم چه مدت

رنده اش کنید یا لهش کنید هرطور که خواستید آبشو بگیرید

بعد بمالید به کف سرتون یه ربع یا نیم ساعت بعد بشوریدزیادم بزاری پوست سرتون میسوزه فقط موهاتون بوی پیاز میگیره تا چند وقت

بازم خواستید بزنید تو گوگل دقیق تر میاره

نگفتی اون خانمه چی بهت معرفی کرد تو خصوصی؟

ببخشید متوجه نشدم...اون گفت لوسیون نِلا بگیر ماینوکسیدل هم نداره کاملا گیاهیه قیمتش هم ۸۰ تومنه از داروخونه بگیر تمام موهای ریخته شده برمیگرده...

نبابا نگرفتمش...زدم تو نت خوندم راجبش گفته بودن که واسه موعه و اینا...اما نگرفتم...اونموقع سفارش این ...

همش الکی منم دکتر برام اسپری نوشت ضد ریزش

دو شب زدم صبح نصف موهام ریخت

خیلی حقه بازن

دویست پولش دادم ریختم دور

دوستم من یه شامپو سبغ گرفتم برای مو

دست سازه از عطاری همش مواد گیاهی

خیلی تعریف کردن

45 تومنه

البته من نتیجه خاصی ندیدم هنوز

یه ماه نیست خریدم

ولی خوبه و ارزونه

دوس داشتی بخر

من شامپو سیصد هزاری گرفتم اشغال بود

همش الکی منم دکتر برام اسپری نوشت ضد ریزش دو شب زدم صبح نصف موهام ریخت خیلی حقه بازن دویست پولش د ...

آره خدایی همش ضرره...این سیوانه گفت ۵۰ روزه اش ۳۰۰ تومنه ۳۰ روزه ۲۷۵ بلک فرایدی هم بود همون ۵۰ روزه شد ۲۷۵ منم سفارش دادم تا الان هیچی نشده ۳۸ روزه دارم میزنم...