2777
2789
عنوان

فیبروز ابرو

1230 بازدید | 85 پست

سلام بچه ها لطفا" هر کی تجربه داره راهنمایی کنه 

تعداد رای : 5
نظرسنجی
۱
1
20%
۲
4
80%
پشت ترافیک ذهنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو با لیزر یا دکوپاژ لاقل کمرنگش کن

زن داداشم رفت پاک کرد ولی جاش بدتر حالا بعضیا میگن با راه حل خانگی هم میشه ب مرور زمتن پاک بشه ولی نمیدونم چجوری

پشت ترافیک ذهنم 
یعنی راضی نبودن؟ منم میخواستم برم پشیمون میشم ینی؟

آره منم اوایل ک میخواستم انجام بدم همه میگفتن ابرهات پره خودشون چرا انجام بدی میگفتم واسه تغییر ولی واقعا" حالت صورتم شکل زنانه گرفته ب خودش هی عه روزی ک زدم ی هفته واسم جالب بود تغییرش ولی بعد پشیمون شدم چون پی بردم ک سنمو برده بالا من میگم انجام نده بهتره 

پشت ترافیک ذهنم 
قهوه ای میخواس مشکی زدن رفت قهوه ایش کرد منم فیبروز زدم ابروهامو خود خواهرم میزنه خیلیم راضی ام کامل ...

ولی بنظر من هر کی خودش ابروهاش پر باشه نمیخواد چون سنن هر چیم ظریف بزنی و ... سن رو تغییر میده 

پشت ترافیک ذهنم