2777
2789

بیشتر وقت خواب همچین حسی دارم دیشب میخواستم بخوابم چند بار با قلقلکشون رو پام نتونستم ۱۰۰%به خواب برم  البته همیشه اینجوری نیستا چند بار وقت خواب اذیت شدم 

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤

ولی در اصل حشره نیستن فقط حسشه دقت که میکنم میبینم جاش ثابته ولی اولش حالتش طوریه که انگار راه میره

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالتونه؟ ديابت داريد؟

نه دیابت ندارم فکر کنم در اثر کمبود ی ویتامینی هم این حالت اتفاق میفته نمیدونم چ ویتامینی

احتمالا غلبه دم داری مزاجت دموی شده در حال حاضر  دم نوش کاسنی، عناب، کاهو، بخور

فدات عزیزم خواب زیاد و اشتهای زیاد هم دارم واسه همینه؟

نه دیابت ندارم فکر کنم در اثر کمبود ی ویتامینی هم این حالت اتفاق میفته نمیدونم چ ویتامینی

نوروپاتي داريد

ويتامين ب١٢ بخورين به احتمال خيلي زياد خوب ميشي

يا امپولش رو بزنيد يا ويال خوراكي بخريد چند مدت بخورين

همون شپش پوستی

داداشم هم داره راستی یبار پرسیدم ازش ولی بقیه ندارن این حالت رو‌

نوروپاتي داريد ويتامين ب١٢ بخورين به احتمال خيلي زياد خوب ميشي يا امپولش رو بزنيد يا ويال خوراكي ب ...

اها ممنون