2777
2789

ب نظرم بچه ها الان بیشتر از ما ندونن کمتر نمیدونن من خودم ۱۶ سالمه

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

اینجا سایت بارداری و تبادل نظر مادرانه اما تنها چیزی که توش بحث نمیشه همینه

یعنی سایت دیگه نیست مناسب اینا باشه که اینجا میان

خدایا شکرت   قاضی فقط خداست قضاوت نکنیم تا قضاوت نشیم ...   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان ی 13ساله تاپیک زده بود خونه دوست دختربابامم😐

جعررر🤣

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
مجردام حالا بیان چی میشه

خودت بچه ای😐

واقعا میگفتید تو چرا رفتی

میگف پریود ‌شدم خونه دوست دختربابامم کمک کنین

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
آره واقعا درست نیست بچه های 10 یازده 12 سیزده 14 ساله بیان بدآموزی داره. 

دارن تجربه جمع میکنن نه که یکی دوسال دیگه عروس میشن اونم زن کی یکی همسن باباشون ازون جهت که میان اینجا😐

این نیز بگذرد...                                   
چی میگف کو

میگفت پریودم توی خونه ی دوست دختر بابامم😐😕توی ۳ سالگی مامان بابام طلاق گرفتن و مامانم خودکشی کرده و هزارتا دروغ دیگه😐

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
خا بدش کلاسا آنلاینو چکار کنن اگه یکب ۴ تا بچه داشته باشه چی؟

زیر ۱۸ اینجا بونش سمه برا خودش

مگه کار نداره مگه خاله‌بازی نداره

مگه درس نداره

مگه گوشی‌بازی نداره

اینجا چه به دردش میخوره واقعا

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی