2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد کنم؟ بیاین لطفا

701 بازدید | 37 پست

بچه ها من 23 سالمه و اگه تاپیک های قبلیم رو بخونید متوجه میشین عاشق همسر سابقم بودم ولی اون خواست جدا بشیم زندگی مشترکمون زیر یه سقف فقط چند ماه طول کشید تا الان هنوز منتظرش بودم به هر دری زدم تا دوباره برگردیم باهم ولی نشد دیگه خسته شدم... چند شب پیش پیام دادم بهش تولدشو تبریک گفتم ولی رفتار مناسبی باهام نداشت خیلی سرد مثل غریبه ها... واقعا دیگه ناامید شدم... از طرفی هم تنها شدم خاستگار دارم ولی دلم فقط اونو میخواست... ولی دیگه امیدمو از دست دادم... 

یه خاستگار دارم از من یک سال کوچیکتره خیلی وقته که میاد و منم قبول نمیکنم هنوزم منتظره  وضعیت مالیشونم از همسر سابقم خیلی بهتره ولی من بخاطر اینکه نتونم همسرسابقمو فراموش کنم قبول نمیکنم و اینکه این اقاپسر 22 سالشه و کوچیکتر از منه... همسرسابقم 10 سال ازمن بزرگتر بود 

دیگه خسته شدم از انتظار اون.. بنظرتون قبول کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قبول نکن اول باید همسر سابقتو فراموش کنی بعد

نمیتونم فراموش کنم هرچی میگذره بیشتر اذیت میشم خسته شدم واقعا دارم دیوونه میشم از خودم بدم میاد که هرچی بیشتر منتظرش میمونم و میدونه بیشتر مغرور میشه به خودش و منو کوچیک و حقیر میبینه. 

نمیتونم فراموش کنم هرچی میگذره بیشتر اذیت میشم خسته شدم واقعا دارم دیوونه میشم از خودم بدم میاد که ه ...

زمان همه چیز رو درست میکنه

تا وقتی که فکر و خیالت پیش اونه ازدواج نکن

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

به همسر قبلیت فک کنی باختی چون ارزششو نداره ،چرا فرصت مجدد نمیدی شاید از جدیده خوشت اومد و اینکه بعضی ها هستن سنشون کمه ولی خیلی پخته تر و باشعور تر هستن ملاکت پول هم نباشه چون ازدواج دوم هم هست یکم رو معیارت تامل کن 

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟

قطعا نباید قبول کنی 

شما وقتی طلاق عاطفی را نگرفتی و از لحاظ احساسی با همسر سابق درگیر هستی ازدواج مجددتون خیانت به روح و روان خودتون و همسر جدیدتون هست 

حتما چندسال فاصله بین جدایی و ازدواج مجدد براتون از واجباته

هر تصمیم به ازدواج الانتون نتیجه‌ای جز جدایی نداره

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.