2777
2789
عنوان

لباس فروشی

64 بازدید | 8 پست

سلام دوستان لطفاً کمکم کنید من دوماه دنبال مغازه گذاشتن هستم الان ک مغازه پیدا کردم فردا جور میشه ،اون کسی ک قرار بود باهام شریک بشه دو به شک شده،منم پولم کمه بعد میترسم طرف مجبور کنم هزینه کنه بعد سود نده بدجور بشه اوضاع،بنظرتون شلوار زنونه شود داره؟استرس گرفتم از اون طرفم همه میدونن هی بهم میگن کی مغازه راه میفته اگه راه نندازم آبرومند میره،چیکار کنم آخه بی پول به هوای حرف اون طرف رفتم دنبال اینکار 

مغازه تا جا افتادنش زمان میبره. قراره اجاره کنی یا رهن بدی؟ خودت میتونی اجاره رو پرداخت کنی؟ شلوار گرونه. اگه از چیزای ارزون در کنار شلوار استفاده کنی که مغازه ات پر بشه هم خوبه. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجاره،20میلیون خوبه بنظرت؟

20 پول پیشته اجاره ات چقدره؟ بعد سرمایه چقدر برات میمونه؟

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
20پول پیش اجاره 1تومن،20تومنم میمونه برا جنس 

ریسکه ولی اگه کاری نکنی که نمیشه. 10 میلیون خرید کن. 10 میلیون پس انداز نگهدار. خدا بزرگه. فقط قیمت مناسب بده. و اینکه جنس با کیفیت بیار. و کالاهای پر فروش و کم سرمایه. مثل گیره و لباس زیر و راحتی و این چیزا. کم کم مغازه ات رو پر کن و از خرج شخصیت یه مدت بزن.