2777
2789
عنوان

عمل اسلیو با دکتر ناصر ملک پور

1889 بازدید | 38 پست

سلام عزیزان کسی عمل با اقای دکتر علمداری داشته ناصر ملک پور علمداری 

من یکشنبه وقت عمل دارم ارکی میشناسه زحمت میکشه بیاد تجربشو بگه 

ممنون از همه کسانی که نظر میدن   🙏🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی،بی زحمت عمل کردی بیا از عملت تاپیک بزن،از تغیراتت،منم تگ کن لطفا

چشم حتما  اطرافیان هرکی انجام داده راضی بوده وتشویق کرده که برم مخصوصا دخترم خیلی دنبال کارام بود که عقب نندازم  

من مشکل کمر دارم نمیتونم  پیاده روی کنم بدونه پیاده روی نتمیتونم وزنمو کم کنم  باید بخازر مشکل که دارم وزنم کم بشه  

اگه دوست داری وزن وقدت یا بی ام خودتونو بگید 

من قدم ۱۵۸ 

وزنم هم گفتم ۹۶ 

بی ام هم ۴۱

من قدم ۱۷۰  وزن ۸۸  خیلی دوست دارم عمل کنم اما شوهرم هی میترسوندم

نه بابا شما که خوبی من کمرم مشکل داره اگه من رو سی سال سن بودم این کارو نمیکردم مجبورم نکن دخترم حیفه هرعملی عوارض خودشو داره ماشاله قدت خوبه برو ورزَ وبرنجو کم کن 

چندتا زایمان داشتی  

۴۰ سالمه دوتا زایمان طبیعی

خوب من بزرگترم ۴۰ بودم نمیکردم  چون هنوز جا داری برای لاغری فقط نزار زود از پروید بیافتی  ماهانه که قطع بشه دیگه تمام سیستم بدن میریزه بهم افسردگی بهم ریختن هورمونا  سنی نداری زوده  خواهری برو ورزش پیاده روی میتونی کم کنی من همیشه بیشترین وزنم ۷۴ بود     

درست میگی ولی مشکل من اراده هست ،اراده ندارم اصلا

ادم زود چاق میشه ولی دیر لاغر میشه  همه ی ما اراده داریم   حیف گلم قدت ماشاله بلنده  کمی کم کنی  میدونی چقدر خوش هیکل میشی  به خودت برس حتما بری  من نتونستم به خودم برسم