2777
2789
تموم کارایی که میخوساتمو کردم فقط یه سری چیزا وسایلو الکی براش خریدم که استفاده نمیکنم و الکی انبار ...

اولا که بهترین کارو کردین تو این شرایط اقتصادی به نفعت بوده

ولی منظورت از وسایل الکی مث چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا که بهترین کارو کردین تو این شرایط اقتصادی به نفعت بوده ولی منظورت از وسایل الکی مث چیه

مثلا من کل‌ وسایلارو خونواده م گرفتن و مادرم اسرار دات که باید همه چی تموم باشه و کامل  و بی نقص سرویس خواب داشت پسرم بجز اون کنار تخت مادر و گهواره گرفتم که اصلا پسرم تو نه گهواره گذاشتم نه هیچی فقط الکی گرفتم  یا من به سرویس رو تختی و متکاهاشو گرفتم یه سرویس پتو و دشک و ومتکا و کیسه خواب یه پتو دور پیچ جدا یه پتو گلبافت  در کل سرویس خواب پاتو و کیسه خواب و کلا استفاده نکردم میگفتم داغ میکنه عرق میکنه بچه م و کلا خیلی زیاد گرفتم وسایلارو الان خوب یادم نیست 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
اولا که بهترین کارو کردین تو این شرایط اقتصادی به نفعت بوده ولی منظورت از وسایل الکی مث چیه

اونموقع هم که کلی هژینه کردم سرویس کالسکه شو ایرانی برداشتم که خرج کمتر بزارم رو دست خونواده م و کالسکه ش درجا شکست و خراب شد کاش خارجی میگرفتم چون مابه تفاوت قیمتش خیلی نبود فقط چند میلیون بود 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
[QUOTE=222559174]ناشکری نمیکردم که اینقدر بلا سر خودمو بچم نمیومد[/QUOTE  عزیزم چه بلایی

تو بارداری کرونا گرفتم و بیمارستان بستری شدم و به دلیل مصرف داروهای کرونا قندم بالا رفت و کیسه آبم زیاد بود و به خاطر بالا بودن مقدار مایع وقتی منتظر بودم زایمان طبیعی کنم بند ناف نزول کردو بچم خفه شد

البته به لطف خدا دکتر به موقع بالا سرم اومد و سزارین اورژانسی شدمو بچمم احیا شد قربونش برم

بچه ها یه داستان واقعی و جالب از همسایه مون.

دوسال پیش پدر همسایه مونو یه موتوری بهش میزنه و پدره میمیره. بعد موتوریه رو میگیرن و قسم میخوره میگه من سرطان خون دارم و سرم یه لحظه گیج رفته و مدارک پزشکیشو تو دادگاه میاره. بعد همه بچه های مقتول، قاتلو می بخشن ولی همسایه مون نه.

یعد چن روز پیش بچه ی خودش بخاطر سرطان خون فوت شد. 

دنیا دار مکافاته

راس میگی آدم خرج میکنه یه چیز درست درمون بگیره

ار واقعا دو سال پیش  سیسمونیم شد ۲۶ تومن کاش خارجی میگرفتم سه تومن دیگه روش ولی کاربردی بود نه که شکست براش بخرم ولی خوبیش اینه من الان باردارم پسرم ۱۶ ماهشه و  وسایلاش‌کاملا نو  هست و برای بعدی استفاده  ش مبکنم 

مثلا من کل‌ وسایلارو خونواده م گرفتن و مادرم اسرار دات که باید همه چی تموم باشه و کامل  و بی نق ...

خیلیییی مفید بود خدا ازت راضی باشه. یه عالمه خرجو از رو دستم برداشتی