2777
2789
عنوان

مامانا لطفا کمک، واکسن چهارماهگی دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 50 بازدید | 20 پست
منم باید 9 تیر پسرمو ببرم واسه واکسن چهار ماهگی
خدایا دل همه خانما رو با هدیه فرزند شاد کن و نی نی هاشون رو سلامت نگه دار خدا جونم پسرم رو به خودت سپردم مراقب هدیه های زیبایی (همسرم و فرزندم)که بهم دادی باش.
مه گل پسرت چند کیلو هستش؟
خدایا دل همه خانما رو با هدیه فرزند شاد کن و نی نی هاشون رو سلامت نگه دار خدا جونم پسرم رو به خودت سپردم مراقب هدیه های زیبایی (همسرم و فرزندم)که بهم دادی باش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدری که من استرس میگیرم واسه واکسن دخترم فک کنم خودش اذیت نمیشه، اصلا قلبم درد میگیره وقتی فکر میکنم درد داره
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلَاةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ
خدا رو شکر که راحت بوده، دختر من واسه دو ماهگیش دو سه ساعت تب داشت و بیقرار بود بعد خوب شد، یعنی سر اینم اذیت نمیشه زیاد؟
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلَاةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ