2777
2789
عنوان

شما بودین حساس میشدید یا نه؟

135 بازدید | 9 پست

بچه ها اگر خواستگارتون نامزدی بهم خورده داشته باشه،براتون مهمه بدونید قضیه چی بوده یا روش حساس نمیشدین؟؟پسره،خواستگار صمیمی ترین دوستمه،اینا رفتن تحقیقات فهمیدن ، ولی پسر و خانواده شون چیزی نگفتن ، دوستم هم میگه گذشته،  گذشته مهم الان و آینده ست که منو انتخاب کرده.  نظر شما چیه؟ خودم میگم اشتباهه چون ممکنه مشکلی داشته باشه و دوباره سر تو هم پیش بیاد... نمیدونم شاید هم من خیلی حساسم....

بنطرم مهمه 

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینو میگم ، چجوری پرسیدنش مهمه ، چون به اینا نگفتن

همون تو تحقیق ها خودشون بفهمن مشکلشون سر چی بوده .بعد دختره غیر مستقیم حرف بندازه از گذشته و نانزدی ببنه پسره میگه یا نه بگه من خیلی حساسم رو پنهان کاری ،پاسخ خواستگارش خیلی مهمه 

اصلا طرف صداقت داره یا نه

همون تو تحقیق ها خودشون بفهمن مشکلشون سر چی بوده .بعد دختره غیر مستقیم حرف بندازه از گذشته و نانزدی ...

طفلی دوستم همه ش می‌ترسه که اگه بپرسه و نگه چی ....خودش میگه برام مهم نیست ولی خب ته دلش میدونم که آشوبه....