2777
2789

متاسفانه من اصلا هدفی ندارم نمیدونم چی میخوام از زندگی یه آدم بی هدف و بی انگیزه شدم

میشه برای سلامتی و آرامش روز افزون پدرم و مادرم و خوشبختی روز افزون من و همسرم یه صلوات بفرستین؟ مرسی   

استخدام مرکز رویان شم بهم خیلی نزدیکه🥺🤍

دکتری بگیرم

ازدواج موفق که خب انجام شد تقریبا 😂

زبان انگلیسمو کامل کنم 

زبان اسپانیایی بخونم

خیاطی خیلی دوست دارم

سفر های خیلییی زیاد برم

کمک به خیریه... 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه اکثر اهدافی که خوندم دنیوی بودن 😞😔 کاشکی فرق مان رو با حیوانات تشخیص بدیم 

وا

ادمیزاد با هدف زنده ست

حالا مگه اهدافمون چیا بوده که از خدا دورمون کرده!!!!

دیگه نمیدونید چی بگید

پزشکی قبول شم و این که کارشناسیم به خیر و خوشی تموم شه تابستون امسال که با خیال راحت واسه تجربی بخو ...

کارشناسی چی داری که بازم میخوای بخونی برا کنکور و پزشکی؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚

وضعیت مالیم یه طوری بشه بتونم کمک مالی کنم 

دیروز شوهرم یه بچه ۶ ماهه مریض و دید که داشت درد میکشید 

پدر مادرش پول نداشتن 

آلرژی داشت😥

فقط به خاطر ۲ میلیون😭😭😭😭😭

بش گفتم به باباش زنگ بزن انگشترمو بفروشم هزینه درمانش و بدیم😭😭😥

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
شما پیدا کردی؟ میتونی در موردش بنویسی برام؟

اره پیدا کردم 

میدونی...الان ما تو یه کشور اسلامی زندگی میکنیم 

ولی مگه خدا نمیگه مهربونی؟ نمیگه انسانیت؟ نمیگه خوش اخلاقی؟ 

خوده خدا میگه کافر خوش اخلاق به مومن بداخلاق شرف داره! 

ولی مردم واقعا اسلامی زندگی نمیکنن

از اسلام فقط نماز و روزشو یاد گرفتن که همونم پدر و مادرا نتونستن به بچه هاشون بفهمونن واقعا چرا باید نماز خوند؟؟؟ 

ولی یه نفر هست. یه نفر هست که اسلام واقعی و میشناسه 

اگه بیاد مدیریت کنه جهانو... دنیا بهشت میشه 

یدونه مریض پیدا نمیشه چون درمان مریضیا پیدا میشه 

یدونه فقیر پیدا نمیشه!!! 

مردم با مدیریت اون اونقدر پولدار میشن که نه تنها نیاز ندارن. بلکه انقدر مهربون میشن که میخوان همه پولاشونو بدن به فقرا و کسایی که نیاز دارن 

ولی اصلا فقیر پیدا نمیشه!! 

دنیا معرکه میشه! 

اون یه نفر کیه!؟ 

امام زمان! 

خدا کلی پیامبر و امام فرستاد برای اینکه ادما انسانیت یاد بگیرن! 

ولی مردم چون اگاه نبودن و....چمدونم شاید احمق 

زدن همرو کشتن گفتن نمیخوایم! 

پس خدا امام اخری رو نگه داشت! 

گفت هروقت ادما اگاه شدن عقلشون کامل شد اینو میفرستم! 

تا قدرشو بدونن! 

من علاقه زیادی به تبلیغ کردن دارم! 

و کار کردن توی رسانه! 

و فهمیدم خدا منو افریده تا برای امام زمان تبلیغ کنم! 

خدا گفته فقط بخواهید! 

میخوام تبلیغ کنم تو مردم تا بخوان! تا امام ظهور کنه! 

اگه امام ظهور کنه یه دختر غرق در طلا از اینور دنیا بره اونور دنیا کسی چپ نگاهش نمیکنه! 

من میخوام تو اون دوران زندگی کنم پس برای تبلیغ میکنم و تلاش میکنم! 

اره پیدا کردم  میدونی...الان ما تو یه کشور اسلامی زندگی میکنیم  ولی مگه خدا نمیگه مهربون ...

شما الان هیییچ گناهی نمیکنی یعنی؟؟؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
وای امضات یکی از قسمتای درسمه خوندمش باز یاد نمره گندی ک قراره از اون درس بگیرم افتادم😐

😂😂😂😂

چه درسی؟

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨

درسم رو سه ساله تموم کنم و کار مرتبط با رشته تحصیلیم رو پیدا کنم

برای این دانشگاه و این رشته تا اینجا خیلی زحمت کشیدم 

سنم هم جوریه که دوست ندارم وقت بیشتری رو هدر بدم 

۲۶ سالمه 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

کارشناسی چی داری که بازم میخوای بخونی برا کنکور و پزشکی؟

مهندسی مکانیک

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
شما الان هیییچ گناهی نمیکنی یعنی؟؟؟

😅😂من که معصوم نیستم! 

ولی خب همونطور که ادم جلوی بقیه سعی میکنه خودشو خوب جلوه بده و یا مثلا جلوی خیلی ادما روش نمیشه فلان گناهو کنه

منم یجورایی به خودم میگم: برای خدا اندازه اون ادمم ارزش قائل نیستی؟ 

سعی میکنم گناه نکنم😁میخوام با نگه داشتن خودم از گناه علاقمو به خدام نشون بدم و ازش بابت این همه خوشبختی تشکر کنم... 

خب چرا از اول پزشکی نخوندی؟

رفتم رشته ریاضی بعد تو دانشگاه و بعد چند ترم کم کم به این نتیجه رسیدم رشته خودم چیزی نیست که بخوام تا آخر عمرم کاراشو انجام بدم.علاقه دارم بهش ولی اولویت اولم برای شغل نیس.

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋