2777
2789
عنوان

سوال در مورد موهای فرم

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 22 پست
آره  کلی مراقبت میخوات اینطور که میگن و اگه نرسی خرج و وقتی که گذاشتی میشه هیچ

موی فر طبیعتاً نیازمند مراقبت بیشتر هست چون حجم بیشتری هم داره 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش نمیدونم ممکنه بخاطر این باشه که خوب کوتاه نشده؟اخه پیش ارایشگر نرفتم مامانم برام کوتاه کرد.

نمیدونم شاید خرافات باشه منم خیلی شنیدم میگن به دست هست

مثلا مو خراب میشه ابرو دیگه خوب درمیات وووو

اره ضرر خودشو که داره ولی خب  روغن آرگان هم خوبه  ماسک های مو هم شنیدم خوبه  موخور ...

مو خوره هاش بیشتر از این گره هاست و یکم شاخه شاخه خیلی پایینش گره داره با اینکه هر ۴ ماه کوتاه میکنم نوکشو ولی چون خشک و شکننده شدن گره میخورن

بعد از کراتین ها

جان؟

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
مو خوره هاش بیشتر از این گره هاست و یکم شاخه شاخه خیلی پایینش گره داره با اینکه هر ۴ ماه کوتاه میکنم ...

پیشنهاد من اینه تا شونه موهاتو کوتاه کن بذار استراحت کنه 

برو داروخونه موهاتو ببینه بهت شامپو بده 

نمیدونم شاید خرافات باشه منم خیلی شنیدم میگن به دست هست مثلا مو خراب میشه ابرو دیگه خوب درمیات وووو

نه قبلا تر هم برام زده بود ولی اینطوری نشده بود. راستش من از همون ۲ سال پیش از همون شروع کرونا درگیر جوش شدید صورت هم شدم .نمیدونم شاید مشکل هورمونی باشه شایدم از استرس و ناراحتی چون برای جای جوشهام هم خیلی ناراحتم.