2777
2789

اخ من نمیدونم چرا کسی نمیادد 😭نیاز دارم بهتون چهار ساله اقدامم میخوام حداقل ی. امیدی بهم بدین

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

24 ساعت الی 36 ساعت بعد تزریق 

شما 24 ساعت بعد تزریق و فرداش اقدام کن و بعد هم یک شب درمیون

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
اخ من نمیدونم چرا کسی نمیادد 😭نیاز دارم بهتون چهار ساله اقدامم میخوام حداقل ی. امیدی بهم بدین

عزیزم اینجا فقط واسه مادرشوهر خواهرشوهر میان منم دوتا تاپیک زدم دریغ از یه پاسخ

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍
سلام عزیزم هزینه امپولت چقدر شد؟باراولی هست ک میزنی؟

سلام گلم والا با ی بسته شیاف فک کنم ۹۵ تونم ن باره دومه

24 ساعت الی 36 ساعت بعد تزریق  شما 24 ساعت بعد تزریق و فرداش اقدام کن و بعد هم یک شب درمیون

من دیشب امپول زدم اقدامم کردم امشبم اقدام کنم یا بزارم فردا شب؟ 

عزیزم اینجا فقط واسه مادرشوهر خواهرشوهر میان منم دوتا تاپیک زدم دریغ از یه پاسخ

اره بخدا

من دیشب امپول زدم اقدامم کردم امشبم اقدام کنم یا بزارم فردا شب؟ 

فردا شب دیره. فردا عصر اقدام کن. اذون عصر شهرتون رو چک کن. نیم ساعت بعد از اذون عصر اقدام کن. دقت کن. اذون عصر نه اذون ظهر. 

عصر جمعه خیلی ثواب داره. ان شاءالله نتیجه مثبت بگیری

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
فردا شب دیره. فردا عصر اقدام کن. اذون عصر شهرتون رو چک کن. نیم ساعت بعد از اذون عصر اقدام کن. دقت کن ...

خیلی خیلی ممنونم گلم ان شاءالله  . تروخدا برام دعا کنید🙏🏻😍

خیلی خیلی ممنونم گلم ان شاءالله  . تروخدا برام دعا کنید🙏🏻😍

چشم عزیزم. دعاتون میکنم. 

اگه همسرتون توانایی دارن امشب هم میتونین اقدام کنین. معمولا میگن یک شب در میون که اسپرم ضعیف نشه. امشب به همسرتون برسید خرما موز.... 

فقط اگه فردا عصر اقدام کردید هواستون به افق شرعی شهرتون باشه. چون بعد از ظهر نباید اقدام کرد. عصر جمعه توصیه شده. از نظر شرعی مهمه. 

من چله سوره مریم دارم. براتون دعا میکنم

فردا شب دیره. فردا عصر اقدام کن. اذون عصر شهرتون رو چک کن. نیم ساعت بعد از اذون عصر اقدام کن. دقت کن ...

میگم من فولیکولم ۱۶نیم بود امکان داره ازاد شه؟ 😔