2777
2789

عزیزم برو خداروشکر کن لاغری

هرکی با من درافتاد.                                                   اتفاق خاصی نیوفتاد😐          نمیدونم چرا من همیشه تو خونه سینه خیز حرکت میکنم ولی هی میگن سره پایی ی چایی بریز.  سرپایی کنترلو بده سرپایی بمیر.  سرپایی   استغفرالله 😐 نمیدونم چرا واقعا نمیدونم.    شما فهمیدین بهم بگین 😍😐. مرسی   میگن تو بهشت اصن شنبه وجود نداره    وقتی بیدار میشی ی فرشته خوشگل میاد نازت میکنه میگه بخواد عزیزم جمعس😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چاق شو چون واقعا این چیزا رو اعتماد ب نفس ادم تاثیر میزارع 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

با برنامه ریزی ضمیر ناخودآگاه_شب قبل از خواب و صبح بلافاصله بعد از بیدار شدن با خودت تکرار کن و تلقین کن که به توانمندی های خودت باور داری و اعتماد به نفس خوبی داری. برای مشکلات قابل حل دنبال راه حل و اگه غیر قابل حل هم باشه هر طوری که هسش بپذیر و مهم تر از همه خودت رو دوست داشته باش. دائمی تکرار کن خودمو دوست دارم خصوصا جلو آیینه

من ی راهکاری دارم با قانون جذب الان میگن ننویس

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

با برنامه ریزی ضمیر ناخودآگاه_شب قبل از خواب و صبح بلافاصله بعد از بیدار شدن با خودت تکرار کن و تلقی ...

مشکل من اینه وقتی میرم بیرون زنای تپل میبینم حسودیم میشه چرا من لاغرم

بیا منو ببر از اعتماد بنفسم کم کن 😂

خودت دوست داشته باش و به ویژگی های مثبتت فکر کن💖😍

تازه اگه لاغری به این فکر کن که چندتا آدم چاق دارن حسرتت می خورن که جای تو باشن بخدا اینقدر تیپ های خوشگل هست که لاغرا می توانند بزنن خیلی خوشگل و شیک

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

خب راهکاری به ذهنم نمیرسه پودر دوس ندارم بخورم چون معدم حساسه

منم لاغرم ولی میخوام پودر بخورم 

پودر سنجدم  چاق میکنه با شیر یا اب بخوری هر شب دوبار  یه قاشق  

ولی طول میکشه یکم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
بیا تو خصوصی بهم بگو

باشه گلم

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن