2777
2789

سلام 

روزتون به خیر 

من 25 سالمه متاهلم، و پسرم 5 سالشه 

19 سالگی ازدواج کردم، علت ازدواجم بیشتر ب خاطر فرار از شرایط خونه بود 

تو اون سن خیلی مذهبی و بسته فکر میکردم، شرایط خانواده هم اضطراب بود 

تو این چند سال زندگی من عشقی ندیدم 

بی توجهی و بی توجهی 

حتی نمی تونیم یه صحبت صمیمی و از ته دل داشته باشیم 

اوقاتمون کنار هم نیست 

تفریحی نیست، ایشون فقط میرن سر کار میان خونه ب کاراشون میرسن و میخابن، اصلا ازم نمی پرسه من حالم چطوره من کیم من چیم حتی نمی خواد شناختی از من پیدا کنه 

تصمیم به جدایی دارم 

راهنمایی کنید 

کسایی که جدا شدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر همه جاشو بکن

مشاوره برو شاید زندگیت برگشت به روال قبل

هر چي ميشه بحث طلاق نيارين وسط

#Dancer# ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌21 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌      ‌ ‌همیشه در حالِ تغییر💚

اینجا جای مشاوره نیس دختر گل

خیلیا نهایت ۱۵ ساله هستن وبی تجربه

من خودم یکبارجداشدم جدایی سخته

قبلش مشاورحاذق برو بعد اگه نشد طلاق

طلاق آخرین راهه

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

مشاوره ببر 

منی که بعد پونزده سال با هزار بدبختی با هزاران تلاشی که برای بهبود رابطه کردم وهنوز بخاطر بچه هستم چون واقعا آینده بچه رو خراب میکنید. شما جوونید وبعدا با ازدواج که داشته باشید بچه آسیب میبینه هم پدر با ازدواجش بچه آسیب پس هیچ کس یکبرای فرزند شما مادری وپدری نخواهد کرد

بچه چی. تو تعهد داری چون مادری چون بچه داری بزار بزرگ شه بچت بعد جدا مبکیشی اون بچه پدر ومادر کنار ه ...

شک نکن من عاشق پسرمم 

ولی تو جایی که عشق نیست 

من حالم خوش نیست 

در ضمن میخام تنها زندگی کنم و نمیخام آرامش پسرم بهم بخوره بعد این اتفاق اما دو دلم دقیقا ب خاطر پسرم 

مشاوره ببر  منی که بعد پونزده سال با هزار بدبختی با هزاران تلاشی که برای بهبود رابطه کردم وهنو ...

آره حرف اخرتون خیلی درسته هیچ کس برای بچه پدر و مادر نمیشه، اما میخام پیش خودم باشه و قرار نیست بعدش ازدواج دیگ ای بکنم پدرش رو نمی دونم ب هر حال آسیب روانی هم داره براش ک پدرش دوباره ازدواج کنه و...، واقعا تلاش هات جواب داد؟ میدونی من نمی تونم خودم رو نادیده بگیرم، هنوز 25 سالمه، انرژی و وقت من چرا باید جایی باشه ک هیچ زصایت و عشقی تو اون نیست