امروز صبح عادت شدم از درد دارم به خودم میپیچم بعد دوتا داداشمم خونه ن مامانم سرکاره ینی این دوتا تا میتونن میرن رو مخم کم مونده منفجرر شم برم وسط خونه به هر دوتاشون بگم خفه شن 😕
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من اونروز حال نداشتم پاشم قرص بخورم دردم بهتر بشه😐از اونورم دختر خالم دوتا بچه های زلزلشو اورده بود پیش من به جفتشون گعتم دیگه خونه ما نیاین دختر خالم میگه اینا میگن تو گفتی خونه ما نیاین منم گفتم دروغ میگن ولی خداروشکر بعد اون دیگه نیومدن😂💃
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین