2777
2789

من دوبسته جنین فریزی دارم وسه بار هم انتقال منفی داشتم....ومهر ماه هم یه بار داری خارج رحمی داشتم که لوله راستم رو برداشتن..حالا نمیدونم دوباره برم انتقال جنین بدم یا با یا لوله چند ماه طبیعی اقدام کنم ....اخه دکتر میگه وقتی یه بارداری خارج رحمی داشتی پس ممکنه خودت باردار شی ولی جنین هام مال سه سال پیشه....

نمیدوتم چیکار کنم برم انتقال یا طبیعی؟؟؟

دخترم هم کلاس اوله خیلی کار داره 

تازه قبل انتقال باید هیستروسکوپی هم بشم

اگه دلت لک میزنه برای بارداری و بچه برو ...ولی اگه دخترت مانع میشه ی سال دیگه صبر کن تابستون برو برای انتقال ....هیستروسکوپی هم خیلی سادس نگرانش نباش

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دلت لک میزنه برای بارداری و بچه برو ...ولی اگه دخترت مانع میشه ی سال دیگه صبر کن تابستون برو برا ...

دلم که میخواد ولی چوم سه بار منفی شده میترسم 

شما هیسترو انجام دادی؟؟؟

دلم که میخواد ولی چوم سه بار منفی شده میترسم  شما هیسترو انجام دادی؟؟؟

عزیزم قبلش رحمتو گرم کن و ی ازمایش ایمنی و انعقادی هم برو .....بله ...من نازایی دارم ۸ساله ...تاحالاهم باردارنشدم حتی بعد ای وی اف

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
من با یه لوله به پسر دارم دو بار هم سقط کردم احتمال داره باردار بشی

واقعااا خداروشکر خدا برات حفظش کنه

اخه من مشکل پلی کیستیک هم دارم رحمم دوشاخه  دخترم هم اوایل ازدکاجم با کلومیفن اوردم😥

عزیزم قبلش رحمتو گرم کن و ی ازمایش ایمنی و انعقادی هم برو .....بله ...من نازایی دارم ۸ساله ...تاحالا ...

انشالله به حق زهرا دامنت سبز شه

ازمایش ایمنی وانعقادی شامل چی میشه؟

عزیزم قبلش رحمتو گرم کن و ی ازمایش ایمنی و انعقادی هم برو .....بله ...من نازایی دارم ۸ساله ...تاحالا ...

کجا ای وی اف کردی؟

والا من رفتم گاندی ولی خیلی پولکین واذیت میکنن واخرشم هیچ

همکارم رفت رویان سریع اولین ای ویا ف مثبت شد

کجا ای وی اف کردی؟ والا من رفتم گاندی ولی خیلی پولکین واذیت میکنن واخرشم هیچ همکارم رفت رویان سریع ...

من اصفهانم .....

انشاالله موفق بشی عزیزم ....تلاشت را بکن و اگه نشد بدون ک صلاح نیس و خدا خودش اگاهه ب همه چی .....خداروشکر ک ی بچه داری

واقعااا خداروشکر خدا برات حفظش کنه اخه من مشکل پلی کیستیک هم دارم رحمم دوشاخه  دخترم هم اوایل ...

ممنون عزیزم برا بچه دوم به مشکل خوردم تقریبا همه اینا رو دارم  

من به دستان خدا خیره شدم و.....................
ممنون عزیزم برا بچه دوم به مشکل خوردم تقریبا همه اینا رو دارم    

من ۳ ساله اقدام کردم ولی با شکست مواجه شدم....واقعا دوست دارم بچم خواهر وبرادر داشته داشته باشه ...ولی نمیدونم خواست خدا چیه