2777
2789

همه تیکه شیشه هارو از برنجا جدا کردم بازم یه عالم خورده شیشه توشه، انگار هزار تیکه شده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه نمیشه کاری کرد باید بندازی دور ...همیشه پیمانه پلاستیکی استفاده کنید ...چند وقت پیش هم یکی تایپک زده بود بنده خدا خیلی ناراحت بود گفت تازه سیصد تومن برنج گرفتم همسرم دعوا می‌کنه و...

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
متاسفانه نمیشه کاری کرد باید بندازی دور ...همیشه پیمانه پلاستیکی استفاده کنید ...چند وقت پیش هم یکی ...

دیروز اخبار می گفت کیلویی ۱۰۰ هزار تمن شده، سری قبل به بابام گفتم پیمونه رو پلاستیکی بزارید اما گوش نکرد

دیروز اخبار می گفت کیلویی ۱۰۰ هزار تمن شده، سری قبل به بابام گفتم پیمونه رو پلاستیکی بزارید اما گوش ...

اینجا شهر ما بهترین برنج کیلو ۵۵ هست ..من یه هفته پیش برنج ایرانی گرفتم سیصد پنجاه ..بد نیست 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

برای منم همین اتفاق افتاد دوسال پیش 

هیییچ کاریش نمیشه بکنی 

بیرونم نذار چون ممکنه یه بنده خدا ببینه ورداره ببره ازش مصرف کنه بلایی سرشون بیاد 

فقط میشه بریزی برای پرنده ها ...اونا خیلی حرفه ای برنجا رو از پودر و خرده شیشه جدا میکننو میخورن 

منم همینکارو کردم 

عبرت شد پیمونه ی پلاستیکی استفاده کنم 

برای منم همین اتفاق افتاد دوسال پیش  هیییچ کاریش نمیشه بکنی  بیرونم نذار چون ممکنه یه بن ...

منم دقیقا همینکارو کردم.ریختم برای پرنده ها ی زمستون کاملا تامین بودن دیگه

همتای مامانم بودم❤