2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر

907 بازدید | 72 پست

سلام بچه ها من وقتی میرم خونه مادرشوهرم وقتی میخواد پذیرایی کنه اگه چیزی باشه میاره می‌زاره جلو شوهرم یا دایم به شوهرم تعارف می‌کنه یا مثلاً ساعت ده بریم هی بهش میگه صبحونه خوردی اگه نخوردی برات بیارم هی از من می‌پرسه خورده نخورده بیارم براش منم اعصابم می‌ریزه بهم و یا سفره پهن میکنند همش از غذای خودش می‌ریزه تو بشقاب شوهرم و دایم آویزونشه نمیتونمم نرم چون شوهرم لجبازی می‌کنه بنظرتون رفتم چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشه خب 

حالا یاید ب توام تعارف کنه اما مقصر شوهرتم هست باید وقتی مادرش میوه بذاره جلوش اونم بذاره واسه تو

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
منم فکر میکنم انگار راضی نیست من به چیزی دست بزنم 

دقیقا از غذا خودش میریزه واس شوهرم یا بشقاب اونو فقط پر میکنه بعد پارچی یچیزی هم میزاره جلوش..نبینیم مثلا..اوایل هم ک نمیزاشت کنار شوهر طر سفره بشینم میترسید غذاشو بخورم یوقت🤣

منم فکر میکنم انگار راضی نیست من به چیزی دست بزنم 

راضیه عزیزم‌ اینطوری قکر نکن

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
هیچ کار نکن پسرشه بذار بهش برسه دلش باهاش هوش باشه

خودت باشی مثلاً مادرشوهرت میوه بیاره فقط برای شوهرت اصلا برای تو نیاره اعصابت نمیزه بهم من میرم اونجا کسی بمن محل نمیده اونوقت بیان خونمون بخوام مثل مادر شوهرم رفتارم کنم نمیتونم حداقل خیالم راحت بشه 

واااااااا.خب مادره دیگه عروس ما هم مثل تو بود میگف چرا مامانتون ب شوهره من آبمیوه یا شیر میریزه تو ...

وقتی مادرتون بیاره برا هردو یا به هردو تعارف کنه که بداومدن نداره.اینجوری که مادرشوهر استارمیکنه انکار پسرشو تو قحطی نگهداشتن خودشون خوردن به اون ندادن مادرش میخواد براش جبران کنه

یا رب العالمین