2777
2789
سلام
گلم ختم صلوات و حدیث کسا که از آیت الله بهاالدینی نقل شده دستورش چیه؟تو یه تاپیک قدیمی خوندم نوشته بودی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو کتاب ذکرهای شفت انگیز عارفان جلد اول این مطلب رو خوندم

در مورد حدیث کسا که چندین مرتبه برای حاجت هم ایت الله بهاد الدینی هم اقای بهجت و اقایی خویی سفارش کردن به خوندن مدامش سعی کن همیشه بخونی هر روز هم نشد تو هفته سه بار بخون

و ذکر استغفار از جانب ایت الله بها الدینی به نقل از امام علی روایت شده که زیاد بگید منبع هم (همان صفحه 68 ) هست
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))
خیلی چیزها هست که از بزرگان نقل شده حتما تونستی این کتاب رو تهیه کن عالیه
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))
حتما عزیزم خوشحال میشم باعث افتخاره دوست داری هر روز با ما قران بخونی میخوای دعوتت کنم اجباری نیسست اگه دوست داری