2777
2789

نه بابا منفیه عکسشو بفرس

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم بعد خشک شدن انداخت و متاسفانه باردارم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
چرا متاسفانه  خدا  خودش بت هدیه داده

اخه بچم کوچیکه ویار وحشتناک دارم هیچکسم ندارم کمک کنه.گلاب ب روت دوماهه از صب تا شب از شب تا صب فقط بالا میارم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
اخه بچم کوچیکه ویار وحشتناک دارم هیچکسم ندارم کمک کنه.گلاب ب روت دوماهه از صب تا شب از شب تا صب فقط ...

اشکال نداره عزیزکم دیگه  شد نمیشه ناشکری کنی خدا خواسته انشالله  بسلامتی ویار تموم بشه  بچها باهم بزرگ بشن بهتره

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
اشکال نداره عزیزکم دیگه  شد نمیشه ناشکری کنی خدا خواسته انشالله  بسلامتی ویار تموم بشه&nbs ...

فداتشم.مرسی عزیزم