2777
2789
عنوان

درد دنبالچه بعد از زایمان طبیعی

678 بازدید | 22 پست

سلام دوستای عزیز

قشنگا بین شما کسی بوده که بعد از زایمان طبیعی دچار درد دنبالچه شده باشه و درمانش کرده باشه؟ممنون میشم به منم کمک کنید،من اصفهان هستم،اگه دکترخوبی هم میشناسید بهم بگید

لطفا برای نیتی که دارم برام صلوات بفرستین😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من بعد هر دو زایمانم بخصوص زایمان دومم اینجوری شدم از درد نمیتونستم تکون بخورم وای وای بخوص سوار و پیاده شدن از ماشین

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

فقط و فقط بالشتک نشیمنگاه بخر من یه مدل خریدم وسط سوراخ نبود خیلی خوب بود در عرض ه هفته استفاده ی مداوم موقع نشستن حتی روی مبل راحتی و اینا ازش استفاده میکردم خوب شدم

فقط و فقط بالشتک نشیمنگاه بخر من یه مدل خریدم وسط سوراخ نبود خیلی خوب بود در عرض ه هفته استفاده ی مد ...

منم دارم ۶ماهه دارم استفاده میکنم هنوز خوب نشده،البته بهترشده بود تااینکه ورزش کردم ودردش برگشت،میترسم تااخرعمر این درد باهام بمونه🥺

فقط و فقط بالشتک نشیمنگاه بخر من یه مدل خریدم وسط سوراخ نبود خیلی خوب بود در عرض ه هفته استفاده ی مد ...

الان دیگه خوب خوبی؟

منم دارم ۶ماهه دارم استفاده میکنم هنوز خوب نشده،البته بهترشده بود تااینکه ورزش کردم ودردش برگشت،میتر ...

نه رعایت کن تا کامل خوب بشه ، بالشتکت اگه از فوم باشه خیلی بهتره بعضی مدلا الیافی هستن به درد نمیخورن

قرص کلسیم و ویتامین دی هم حتما بخور

نه رعایت کن تا کامل خوب بشه ، بالشتکت اگه از فوم باشه خیلی بهتره بعضی مدلا الیافی هستن به درد نمیخور ...

نه الیافی نیست،تیوپ بادی هست.قرص ویتامینم میخورم

الان دیگه خوب خوبی؟

آره خداروشکر فعلا دیگه برنگشته ولی اون چندماه بهد از زایمات که درگیر بودم اشکم درمیومد بخصوص که بچه کوچیک همش باید بلند شی و بشینی پوشک عوض کنی شیشه بشوری و.‌‌...

قربونت جیگرم ♥️من خودم مو برگشته بود یعنی نیمتونستم راه برم خیلی عذاب کشیدم 

خدانکنه عشقم،اخی الان بهتری؟

خواهرمنم همینطوره

نه الیافی نیست،تیوپ بادی هست.قرص ویتامینم میخورم

خب پس استراحت کن زیاد نشین که فشار بیاد خوب میشه دوباره