2777
2789
عنوان

بهش شک دارم

170 بازدید | 8 پست

یه دختری از فامیلاشون هست هم اسم منه،بعد من اتفاقی دیدم کسی که باهاش دوستم براش کامنت میذاره و از متنایی که مینویسه تعریف میکنه همراه با قلب قرمز.

خلاصه من موضوع رو مطرح کردم گفت ما با اینا رفت و آمد خانوادگی داریم و صمیمی ایم  و منظوری پشتش نیست

یه چند روز آنفالوش کرد به اصرار من ولی دوباره فالو کردن همو و دلیلشو که پرسیدم گفت دختره چون فامیلمونه اومد‌گفت بی دلیل چرا منو آنفالو کردی و من سر آشنا بودن دوباره فالوش کردم

هی میگه تو الکی حساس شدی و هیچی بین ما نیست و فقط آشناییم ولی من باورم نمیشه

به خدا دیوونه شدم از این شک،چیکاااار کنمممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقداری چ معنی میده خب حالا ک فالو داره پستاشو ریپ‌نزنه و قلب قرمز نفرسته 

کلا روی مخمه

رفت کامنتاشو پاک کرد از زیر پستای دختره

ولی خب بارم خیالم راحت نیست

میگم کلا آنفالو کن،میگه تو پسر دایی و پسرای فامیلو توی پیجت نداری؟اینم همونجوریه

کلا روی مخمه رفت کامنتاشو پاک کرد از زیر پستای دختره ولی خب بارم خیالم راحت نیست میگم کلا آنفالو ...

ماهم امروز سره این قضیه بحثمون شد دیگه بهش اعتماد ندارم کات کردیم 😞

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃

از این قوطی جادویی به اسم گوشی هر انتظاری رو داشته باشید. خیانت عین یه موجود خزنده آروم و بیصدا ممکنه وارد زندگی هر بنی بشری بشه حتی اونایی که میگن ما اصلا و ابدا. حتی مذهبی هاشم قلقلک شدن  و انجامش دادن. این چیزیه که مجازی و نبود آموزش و تربیت درست درمان و تمرکز نکردن رو دروس علوم انسانی و صبح تا شب ایکس گرفتن از یه معادله ریاضی بیخود جامعه به ما تحویل داده.

صادقانه بگم پسر و دختری نداره همه جورش الان  دیگه مد شده و انجامم میدن و اتفاقا با میل شخصی انجام میدن نه اینکه شما مشکلی داشته باشید

انجام میدن چون ممنوعه ها و تابو شکنی ها لذت بخشه تو افکار ادمی زاد.

چرا فکر میکنیم آدم ها تا آخر عمر قراره با ما بمونن یا تعهد داشته باشن؟ اونم این موجود خام دهه بیست الان که همه چیزشون شده مجازی 

تعجب نکنین از کسی خوب بشناسیدش بعد دلدادگی و احساساتی بشین. ک ضربه نخورین.

کارشناس همه مسائل