2777
2789

تولد پارسالم تو تایپیک قبلیام هست😂

از اونجایی که امسال شاغلم وضعیت واتس اپ منو بالا ۴۰۰نفر میبینن 

مامانم بیستم تبریک گفت منم وضعیت کردم که مثل هر سال اولین نفر مامان خوشکلمه که تبریک میگه

دیدم شوهرم دید هیچ واکنشی نشون نداد😂

نگم چقدر پیام تبریک تولد گرفتم😂😂گفتم نه بابا انگار هیچی نمیگه حتما سوپرایز داره😄

هیچی دیگه رفتم سرکار ناهارم زنگ زدم که من میخوام از بیرون غذا بگیرم امروز کی میرسی گفت نگیر و ولش کن یه چیز ساده میخوریم گفتم حتما تدارک شام دیده😂 چون دخترم قول داده بودم  نشد زیرش بزنم ناهار گرفتم رفتم خونه

دیدم اومد باز هیچی نگفت گفتم اخ جون که شب سوپرایزه دیدم یهو گفت من عصر سرکار نمیرم میخوام برم شهر بالایی سرامیک بخرم واسه خونه😂

گفتم اخی کیک گیرش نیومده اینجا حتما گفتم باشه برو دخترمم باهاش رفت دیدم هدفون خریده واسه دخترم دمپایی گفتم حتما کیک برده خونه خواهرش 

سوپرایز کنه 😂یهو گفت بریم سر ساختمون ببینیم کارگرا چیکار کردن گفتم نکنه میخواد تو حیاط خلوت اونجا سوپرایز کنه😂

هیچی دیگه رفتم دیدم نه خبری نیست😂

گفتم پس حدسم درسته امشب خونه خواهر شوهریم😍

بعد دیدم منو پیاده کرد دم در خونه گفت من برم خونه همسایه مامانم فوت کرده نیم ساعت بشینم بیام😂گفتم حتما جور نشده اونا میخوان سوپرایزی بیان خونه ما

۳دقیقه نشد برگشت با خودم گفتم دیدی اومد الکی گفت سوپرایزه😂😂😂 به هلیا گفتم گفت نه مامان دستش خالیه

گفتم چی شده خبری هم نیست تبریک ساده ام نمیگه مشکوکه حتما سوپرایزه😂

تا امروز دیگه قبل ناهار یهو گفتم یه سوال بپرسم 

چرا تولدمو تبریک نمیگی سوپرایز داری 😂گفت مه مگه ۲۱ تولدت نیست گفتم ۲۲ بابا گفت من تاریخ دستم نبوده 

دست خودم نبود گریه کردم دلم نمیخواست ضعیف باشم ولی نشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂 سر منم اومده

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

اگه بار اولشه ببخشش

ولی خیلی حس بدیه خیلییییی

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

خب اخرش چیکار کرد

کاربر مثلا محترم ! کجای زندگیمی ؟ هیچ جا😏 پس عقاید و نظرات من بهت ربطی نداره 😁 با احمق بحث نمیکنم و میگذارم در دنیای احمقانه خودش خوشبخت زندگی کند بنابراین حق باشماست 😉
گفتم چی شده خبری هم نیست تبریک ساده ام نمیگه مشکوکه حتما سوپرایزه😂 تا امروز دیگه قبل ناها ...

یبار همین کارو با یکی کردم ولی بخدا یادم نبود 

چیکار میکرد بعدش خوشحال میشدی گریه نمیکردی؟؟

مریدا همزادمه😍

از دست خودم ناراحت شدم کاش همون دیروز بهش میگفتم خودم کیک میخریدم 

نه قهر کردم نه چیزی ولی اشکم بند نمیاد توقع نداشتم

میگه بخدا منتظر ۲۱ بودم میگم باشه ولی با خودم میگم حداقل تاریخو چک میکرد