2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی بعد از امپول اچ سی جی

243 بازدید | 6 پست

سلام خانوما من روز ۱۳ پری رفتم دکتر یعنی چهارشنبه ۸ اذر بود امپول اچ سی جی داد شب رفتم زدم...تادیروز ۱۳روز میگذشت...دوبار تو این مدت بی بی گذاشتم منفی شده یبار قبل از یک هفته یبار هم دیروز صب زدم...اگه جواب کاذب داره چرا همون قبل یه هفته هم برام منفی زد الانم باز منفی زد؟؟؟ چیکار کنم بنظرتون؟؟امکان بارداری هست ؟علائم خاصی هم ندارم فقط تیرکشیدن تخمدانها بیشتر سمت چپ...اخرین پری ۲۶ آذر ودوره ۲۸روزه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله ببخشید ۸دی امپول زدم چهارشنبه بود روز ۱۳پری

ساعتای ده شب بود دکترم تموم شد همون موقع ها رفتم امپول زدم...تستم زدم ایجوری شد..نمیدونم چرا..چقد باید منتظر بمونم بنظرتون؟ 

امروز ۲۳ دی هست ها تاریخ رو اشتباه نمیگی؟ ۸ آذر آمپول زدی؟

امروز مگه ۲۲دی نیس😢 ..طبق افکار من فردا موعد پری هست۲۳ دی ....میشه ۲۸ روز از پری...چون ماه قبل۲۶اذر اومده ..نظرتون رو لطفا بگین هرکس تجربه داره

امروز مگه ۲۲دی نیس😢 ..طبق افکار من فردا موعد پری هست۲۳ دی ....میشه ۲۸ روز از پری...چون ماه قبل۲۶اذر ...

آره امروز ۲۲ هست صبر کنین یکی دو روز از موعد بگذره بعد بیبی بزنین ایشالا مثبت میشه