2777
2789
عنوان

خــیــانَــت هَمسَر🥴

403 بازدید | 26 پست
سلام بچه ها 

اونایی که تجربه دارن بگن 

کی به شوهرتون شک کردید ؟

کیا از شوهراشون خیانت دیدن؟

وقتی دیدن چیکار کردن ؟

جدا شدن یا بخشیدنش و باهاش موندن؟

وقتی دیدی خیانت می‌کنه باهاش دعوا کردید یا بدون جر و بحث جدا شدید 

دوستان در حد سواله 

من همونیم که چند روز پیش از نامزدش خیانت دید وداره جدا میشه هستم فقط میخام از تجربه هاتون بدونم

نفرین به عشق 😥 خدا هر چی‌خیانتکاره به سزای اعمالش برسونه

بهترین کارو میکنی

تو نامزدی خیانت کردن نوبره

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین کارو میکنی تو نامزدی خیانت کردن نوبره

اره دارم جدا میشم اما همش چرت و پرتی برام می‌فرسته تهدید می‌کنه😐اگه بری فلان میکنم بسان میکنم

من نبخشیدمش ولی دارم زندگی میکنم مطنئنم همین الان که آنلاینه داره چت میکنه 

واقعا؟بهش هیچی نگفتی من وقتی بهش گفتم اومد کتکم زد در خونه بابام

من ده ها بار خیانت چتی دیدم از شوهرم. ولی موندم.با اینکه بچه ندارم،فقط بخاطر ترس از طلاق موندم.وگرن ...

منه چت ندیدم خود دختره رو دیدم که داشتن باهم میخندیدن و حرف میزدم و قبل از نامزدی با من هم باهاش بوده بی وجدان

ما بخشیدیم چون واقعا گناهشو پذیرفت و تغییر کرد جر و بحث داشتیم اما رفتیم مشاوره

ااون پذیرفت اما نامزد من طلبکار شد و برای اولین بار منو زد

منه چت ندیدم خود دختره رو دیدم که داشتن باهم میخندیدن و حرف میزدم و قبل از نامزدی با من هم باهاش بود ...

برا منم کافیشاپ رفتن....دوران نامزدی پ عقدم بهم خیانت کرد،،،ولی خونوادم نذاشتن جدا شم...

برا منم کافیشاپ رفتن....دوران نامزدی پ عقدم بهم خیانت کرد،،،ولی خونوادم نذاشتن جدا شم...

منم نامزد بودم خودم دیدم با چشای خودم حتی خواهرشم میدونسته

اره دارم جدا میشم اما همش چرت و پرتی برام می‌فرسته تهدید می‌کنه😐اگه بری فلان میکنم بسان میکنم

جدا نشو با جدایی چه مشکلی حل میشه ازدواج بعدی از کجا که شوهرت خیانت نکنه باز جدا میشی یا اینکه مجبوری بسازی که اکثرا میسازن پس بهتره با این شوهرت بسازی وبا مهربانی ومحبت اونا تغییر بدهی ودلیل خیانت اونا معلوم کنی اگر شما مقصر دراین خیانت باشی خب دنبال اصلاح باش حیفه این زندگی ها را راحت ازهم نپاشید.