2777
2789
عنوان

کیا بسیجی فعالن ؟چه کارهایی میکنید وچه مزایایی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32990 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم بگو

عزیزم اینا به بخش کتابخوانی دارن تو مسجد که کتاب امانت میدن دیگه برنامه های دیگشون ماله مراسماته مثلا جشن ها یا عزاداری ها که علاوه بر مراسم تو مسجد بسته های فرهنگی درست میکنن حالا دیگه با همفکری هم خلاقیت به خرج میدن که چی بزارن تو خوشگلش کنن و اینا رو تو خیابان به مردم میدن و جشن رو بهشون تبریک میگن یا مثلا تو همین روز پرستار ابجی من شیفت شب رفته بود بیمارستان به مامم تبریک چنتا از هدیه ها رو هم داد به پرستارا دیگه گاهی هم نذری میدن به محله های فقیر یبارم پیتزا دادن😶

خوب پس چطور حقوقتون بالا میره؟

چون دیدم 

بردارشوهرم سابقه بسیج فعال داشت رسمی شد 

دوست داداشم بسیج فعال بود تو قبولی دانشگاه فرهنگبان امتیاز محسوب شد براش 

شوهر خودمم بسیج فعال بوده یه مقدار رو حقوق اثر داره

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
عزیزم اینا به بخش کتابخوانی دارن تو مسجد که کتاب امانت میدن دیگه برنامه های دیگشون ماله مراسماته مثل ...

خیلی خوبه ،خوش به حالشون منم برای اولین بار فردا دعوتم کردن برم 

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  
چون دیدم  بردارشوهرم سابقه بسیج فعال داشت رسمی شد  دوست داداشم بسیج فعال بود تو قبولی دا ...

آهان خیلی خوبه پس،منم امسال کنکور انسانی میدم هدفم فرهنگیانه ان شالله که قبول شم برام دعا کنین

خدایاشکرت بخاطرهمه چی  ،برای حاجتم لطفا یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏 اگه فرستادید لایک کنید لطفا  
آهان خیلی خوبه پس،منم امسال کنکور انسانی میدم هدفم فرهنگیانه ان شالله که قبول شم برام دعا کنین

حتما انشاالله

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
چون دیدم  بردارشوهرم سابقه بسیج فعال داشت رسمی شد  دوست داداشم بسیج فعال بود تو قبولی دا ...

بعد دوست داداشتون با چه رتبه ای قبول شدن ومنطقه چند بودن؟چه رشته ای قبول شدن؟

من فرمانده واحد  بسیج ام  تولید محتوا  و تشکل مراسمات  اجرای سخنرانی  م ...

یه سوال میشه تو بسیج فعالیت داشته باشم  فقط بخاطر اینکه خدمتی کرده باشم ،ولی عضوش نشم؟بخاطر اینکه متاهلم شاید نتونم همیشه حضور داشته باشم 

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا